Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post


Musafir

#2149 roman

2012-07-06 14:53

nu va tot lamentati ,si nu mai faceti spume la gura,nu s-a incalcat nici o lege fundamentala ,,constituitia romaniei,,,,cei care ii cantati in struna lui basescu si pdl-ului,,,de ce nu v-ati revoltat,nu a-ti protestat cand acest partid marsav a politizat toate institutiile publice din romania,in orice agentie,directie,inspectorat,scoala seful a trebuit musai sa fie de culoare portocalie,,,ce s-a intamplat in parlament ,nimic anormal,,,a fost inlocuit un om cu altul,mai ales ca atat roberta cat si blaga au fost alesi cand portocalii erau majoritari,,,,acum cand u.s.l.-ul este majoritar in senat si camera deputatilor era normal ,ca presedintii camerelor sa fie inlocuiti,,,nimeni nu este de neinlocuit,inclusiv si basescu,,,,care mertita suspendat,revocat din functie,,,acest om nu a tinut si nu tine cu poporul ,ptr.el exista doar gasca portocalie,sa-i fie lui si celor apropiati bine ,,,restul nu conteaza,,este un intrigant,un razbunator,,nu a mediat niciodata conflictul intre putere si opozitie,nu a fost niciodata impartial,a fost apropiat deputerea p.d.l.-ista si a izbit cat a putut in psd si pdl.pe care ia vazut ca dusmanii lui,,,sa nuitam, este i zicala dupa fapta si rasplata,,,,si mai devreme sau mai tarziu platim ptr,faptele noastre ,,,asa ca i-a venit randul lui basescu.

Raspunsuri


Musafir

#2152 Re: roman

2012-07-06 15:25:13

#2149: - roman 

 m-am saturat de agramatii din romania: "a-ti (?) protestat" se scrie legat "ati". e o greseala foarte frecventa. ca si "salutar-ul" lui gadea

 

Sile

#2155 Re: roman

2012-07-06 16:03:26

#2149: - roman Poate vrei sa spui ca ne-a venit noua randul, nenorocitule. Da, Basescu a incurajat raul in Romania, este nemernic, are multe pacate, sunt de acord cu tine ca ar trebui schimbat, dar tu esti chior, nu vezi cu cine vrei sa-i inlocuiesti ? Cu niste banditi mai mari decat el ? Tu nu vezi ce abuzuri fac astia, tu nu-i vezi pe descreeratii de Ponta si Antonescu ? Ponta e ultimul om din toate punctele de vedere. Un jeg uman, un hot, un mincinos, un om fara caracter,  un om de nimic. Cand il vezi cum se contrazice singur, cum isi schimba declaratiile de la o zi la alta, cum te minte pe fata si cat tupeu poate sa aibe, cum poti sa-l vezi altfel decat este, adica un om nebun si periculos din toate punctele de vedere? Pe de alta parte, celalalt, Antonescu un om gol pe dinauntru, fara nicio performanta profesionala, fara educatie, in 22 de ani de cand e in politica n-a fost in stare sa invete nicio limba straina, comod si puturos peste masura , cu tendinte dictatoriale, asta vrei sa fie presedintele tarii ? Tu nu-i vezi nenorocitule ca astia sunt mult mai rai decat Basescu ? Daca astia preiau intraga putere, pai va fi parjol in tara la cat vor fura si ce abuzuri vor face. Astia nu se straduiesc nici macar pentru salvarea  aparentelor. Ei mint, fura, fac abuzuri si actioneaza instinctual, fara perdea, la vedere. Astia-s un pericol pentru tara. Poate ca nu vedeam lucrurile chiar asa, daca in fruntea USL erau alti oameni, mai cu rusine, mai cu masura, la care furtul sa fie o banuiala si nu o certitudine si care macar sa para ca au dreptate in ceea ce fac. Dar astia doi nenorociti n-au nimic din toate astea si te mai si sfideaza, te cred prost.   Cu descreeratii astia nenorociti, ca acesti indivizi josnici, perversi si prosti, nu poti vedea altfel lucrurile. Tu romanule, tu probabil ca esti  unul dintre  hotii USL-ului, de asta le iei apararea la acesti nemernici, si mai ales de asta ai intrat pe acest site. Un om cu scaun la cap si care nu e inregimentat politic nu poate sa nu vada realitatea decat daca e prea prost sau cu idei preconcepute prea fixate pe creier.


Musafir

#2231 Re: roman

2012-07-09 17:21:04

#2149: - roman

Ce cauti pe acest site?

Ai citit titlul lui?

Este vorba de MEDIUL ACADEMIC, nu de tine!