Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

Ph.D.

#1585 Plagiatul nu a fost dovedit

2012-07-01 08:30

Comisia nu a respectat nicio lege, niciun regulament. A fost constituita pe ascuns de dubiosul Andruh (care a primit un grant de 1.7 milioane euro de la Funeriu), care a facut si denuntul la Nature. El denunta (patriotic!), el judeca.
Comisia era dizolvata, fiind nereprezentativa pentru universitatile romanesti si fiind creata de serial killer Funeriu din obligatii Cotrocenilor. Membrii comisiei nu au fost alesi de senatele universitare de care apartineau.
Chiar si asa, comisia nu a fost legal constituita, neavand cvorum (minim 14).
Comisia nu cuprindea niciun jurist, doar ingineri, agronomi, veterinari.
Comisia, conform OM Baba, nu avea dreptul sa judece decat doctorate date dupa aprilie 2012, cele anterioare fiind delegate CNE.
Rectorul Ioan Aurel Pop de la Babes-Boyai, membru al comisiei, dar care a refuzat sa participe la inscenare, a denuntat graba suspecta cu care s-a trecut peste orice regulament si limita.

Raspunsuri

Musafir

#1603 Re: Plagiatul nu a fost dovedit

2012-07-01 10:05:59

#1585: Ph.D. - Plagiatul nu a fost dovedit

Nu ti-e rusine de aberatiile pe care le debitezi "dottore"?! Nu cumva ti-ai facut doctoratul la fel ca el si ti-e frica sa nu te gabjeasca cetatenii si pe tine pe strada ? Jignesti 10.000 de oameni care pot gandi cu mintea lor aruncand asemenea petarde securiste :

 

" Comisia nu a respectat nici o lege, nici un regulament " (Nu zau ?! Este o minciuna evidenta . In plus,  ca sa constati plagiatul de fapt nu ai nevoie decat de o pereche de ochelari daca nu poti citi cu ochii tai , iar ca sa constati plagiatul de drept iti trebui numai cativa membri dar nici pe acestia nu i-a lasat Pop sa lucreze si s-a dus peste ei conform manualului de practici securiste. Ati ramas deja in istoria lumii prin practica securista unica de a desfiinta o comisie ca sa-i inchideti gura exact cand delibereaza verdictul !)

"Chiar si asa comisia nu era "legal constituita", neavand cvorum ( minimum 14)."( 13 oameni judeca mai stramb decat 14, nu ?! Ia prin "legal constituita " voi intelegeti numai oamenii vostri, nu ? )

"Comisa nu cu prindea nici un jurist, doar inginer, agronomi, veterinari". ( Adica un excelent  inginer nu poate judeca corect o cauza stiintifica ? Pai ei au facut softurile antiplagiat desteptule! Dupa tine numai un jurist cu mintea imbarligata - stim si noi ca foarte multi dintre ei sunt fosti securisti care au facut dreptul la f.f. - e in  stare sa judece drept ? )

"Comisia, conform OM Baba, nu avea dreptul sa judece decat doctorate date dupa aprilie 2012, cele anterioare fiind delegate CNE. ( Asta e mentalitate patologic- birocratic-administrativ-securista pura : o comisie poate judeca drept numai dupa aprilie 2012 , daca judeca inainte de aprilie 2012 i se deformeaza rationamentele ! Bai, tratati-va, plange boncul ! )

"Rectorul Ioan Aurel Pop de la Babes-Boyai, membru al comisiei, dar care a refuzat sa participe la inscenare, a denuntat graba suspecta cu care s-a trecut peste orice regulament si limita." ( Cata deontologie ! Pai exact asta era cu musca pe caciula fiind pesedist santajabil de-al vostru )

P.S. Daca ti-e mai aproape de piele camasa deca haina, mucles ! Nu mai spune in lumea reala ca esti "Ph.D", te faci de ras si ii faci de ras , dar democratic vorbind , dreptul la opinie este garantat prin Constitutie. Succesuri !

DS

#1621 Re: Plagiatul nu a fost dovedit

2012-07-01 12:40:15

#1585: Ph.D. - Plagiatul nu a fost dovedit

Aceleasi bazaconii insirati de cateva zile. Oare sunteti orbi? Ascultati stirile doar la radio? Nu vedeti singuri care e problema? E cel mai evident plagiat - nu exista nici o indoiala!!!!!!

De ce Ponta, cu puterea lui atotcuprinzatoare de pana acum (vezi cum incalca orice regula/lege/Constitutia Romaniei/mutarea Monitorului, etc.) si cu credinta suprema in propria sa nevinovatie nu e in stare sa urgenteze evaluarea lucrarii de catre Consiliul de Etica? Cum se face, foarte convenabil, ca cei de la Consiliul de Etica au nevoie de 90 de zile??? Va puneti vreodata intrebari de genul acesta? Daca nu, nu-i bai ca sunt multi care o fac si o sa fie ca ei in cele din urma, vorba aia - 'prosti, dar multi!' -