Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

mircea

#25 Nu Petitie, da iesire pe strazi

2012-06-20 21:57

Este umilitor pentru Romania ca un individ vinovat de furt intelectual se pretinde Pri-Ministru. Dar solutia este sa iesim in strada, nu sa ne punem numele pe o lista ca oile. Organizati mitinguri si o sa venim.

Raspunsuri

Cel Batran

#581 Re: Nu Petitie, da iesire pe strazi

2012-06-22 11:21:11

#25: mircea - Nu Petitie, da iesire pe strazi

De acord ! S-avem grija sa n-o ia parlamentarii inainte producand vreo lege care sa legalizeze ,in anumite situatii,plagiatul(furtul)!!!Si sa interzica protestul!!!


Musafir

#681 Re: Nu Petitie, da iesire pe strazi

2012-06-23 10:47:05

#25: mircea - Nu Petitie, da iesire pe strazi

Eu cred ca trebuiesc ambele forme de exprimare, pentru a spune actualilor guvernanti, ceea ce gîndim si mai ales ce dorim pentru noi si mai ales pentru copii nostri. Acum este momentul de a actiona si a arata tuturor, ca românii au alte valori decît cei care au votat în masa la alegerile locale. Multa lume nu si-a dat seama la alegerile locale ce înseamna sa lasi "cîmp liber" neocomunistilor; dupa o luna de guvernare a aliantei PSD-PNL-PC, am vazut cu totii de sunt în stare. Trebuie o mobilizare exemplara daca vreti ca tara noastra sa nu ajunga iar pe vremea FSN-ului sau a PSDR.

Maria

#1406 Re: Nu Petitie, da iesire pe strazi

2012-06-29 22:45:51

#25: mircea - Nu Petitie, da iesire pe strazi 

 Dar clasa politica chiar crede ca nu mai exista oameni capabili sa judece normal, sa vada ceea ce fac ,( ceea ce a facut domnul Pop astazi), e revoltator, este cu mult peste limita bunului simt,Ne cred pe toti incapabili , si o haita care poate fii manipulata dupa bunul lor plac? Mai exista si oameni capabili sa inteleaga printre randuri , oameni care au muncit enorm sa ajunga , acolo unde Ponta a reusit insusindu-si ideile altora, oameni care au ajuns la limita rabdarii, ajunge cat v-ati batut joc de noi pe fata , crezand ca in Romania voi sunteti mai presus de lege , ajunge , oameni cu titluri incontestabile mai exista , sunt mult mai capabili decat voi , insa nu vor sa se implice in aceasta "troaca" numita POLITICA, insa s-a ajuns la o limita, ceea ce a facut astazi domnul Pop , nu mai poate fii trecut cu vederea , adica sa desfintezi , sa dai ordine , sa adaugi membri , etc doar pentru a obtine rezultatul favorabil , .... e inadmisibil

Unde se lucreaza pentru interesele Romaniei,? toti  vor puterea, insa, au uitat ca sunt acolo pentru a servi tara inainte de toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, s-au intrebat cati romani nu au ce pune pe masa copiilor datorita lor, cati sunt tratati rau prin spitale , cati copii talentati nu-si pot continua studiile , nu cred ca si-au pus asemenea intrebari , dar bine ca au timp sa semneze ordine peste ordine , ca sa le iasa lor rezultatul favorabil. Insa sa nu uite ca sunt votati de populatie ca sa ne reprezinte , poate data viitoare nu vor mai avea sansa aceasta , de-a schimba legi in favoarea lor, daca nu incep sa puna mana sa lucreze ceva in interesul tarii!


Musafir

#2911 Re: Nu Petitie, da iesire pe strazi

2014-01-18 08:39:34

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-06-24 18:25:11