Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Judex

#1794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-21 11:27

#1791: Judex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Revin şi corectez o propoziţie din alineatul 4 :

Ori, se ştie că niciunde populaţia germanică din Ardeal, cu excepţia zonelor secuieşti, reprezentau, în general, ceva mai mult de 1/2 din populaţia maghiară. ori, acel comitat de care vorbiţi nu făcea parte din zona secuiască, zonă care este evident o zonă maghiară (după limbă) compactă.

Am făcut această corectură pentru că eram obosit şi am scăpat din vedere raportul 1/2 care, fără el, schimbă complet datele problemei pe care le-am avut în vedere. Iar dvs., de abia aşteptaţi o "eroare materială" (aşa cum se spune în justiţie), ca să vă puteţi agăţa de ea şi să vă justificaţi opiniile. Care, majoritatea dintre ele, evident, sunt eronate sau tendenţioase.

Raspunsuri

Vince

#1795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-21 12:06:55

#1794: Judex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Stimate d-le''J'', revin dupa o perioada de absenta, timp in care am suferit o interventie chirurgicala ''de rutina''. Observ ca intre timp s-au cam dezlantuit spiritele, in special din partea conationalilor dumneavoastra, de data asta. In primul rind, l-as nominaliza pe acest Mitica, foarte cinic si plin de prejudecati, care crede ca asa rezolva ceva. Sint tentat sa-i raspund pe masura, dar momentan inca ma simt prea slabit ca s-o fac. Si prietenul Alex e putin cam radical, in conditiile in care eu il simt ca un tip inteligent, cu care s-ar putea discuta. In schimb, trebuie s-o spun ca sint mindru de prietenul ''Optimist'', care a postat niste comentarii pertinente, pline de argumente care ii fac cinste. Impresia mea este ca si dvs., in cazul lui, ati recunoscut ''meritele adversarului''. Nu in ultimul rind, trebuie s-o spun ca dvs. nu mi-ati inselat asteptarile, v-ati pastrat pozitia, dar intr-o maniera civilizata, apreciind argumentele, pentru care va felicit. Am vazut chiar ca ati lansat o invitatie pentru Optimist, la o intilnire ''tete a tete'', linga un vin bun, la care, daca s-ar materializa, as fi tentat sa particip si eu.                   Cu respect: V