Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

Radu Simion

#76 pentru anonim

2012-03-22 08:25

Ideea este ca psihologii mai bine se prostituiaza, pentru ca asa e viata, decat sa negocieze. Orice ar face un psiholog dar nu sa negocieze ceva, el accepta cu stoicism ce spun instructorii, patronii, medicii, etc. Insa cand vine vorba de Colegiu, toti ar vrea sa scoata Anitei din senin nu stiu de hotarare de guvern sau ordin care sa le dea mai multi bani, cu care sa-si plateasca formarile la Duvac sau Miclea. Asta e situatia, prostitutie, dar cu cine vrem noi!
In realitate doamna/domnule anonim, daca toti psihologii nu ar putea da decat 200 de avize pe luna, sau 250, atunci nici patronul de firma, care de fapt nici nu contracteaza direct cu psihologii, pentru ca noi ne ascundem prin cabinete de doamana doctor care e rea si ne cearta, ...revin, nici patronul de firma nu ar mai incheia un contract intr-o luna ci in doua luni sau trei, pentru ca nu se pun conditiile numai dupa nevoia angajatorului ci si dupa nevoia profesionistului. Insa la noi profesaionistul tace, sta in banca lui, pentru ca stie el cum merge treaba, atunci de ce ne mai intrebam?
tIMBRELE VOR NORMA ACTIVITATEA IAR MARILE COMPANII VOR STI CA INDIFERENT DE CABINET, POSIBILITATILE SUNT ACELEASI, EVENTUAL MAI ANGAJAM UN PSIHOLOG SAU DOI, DAR NU TREBUIE SA SCAZI CALITATEA SI PRETUL NUMAI PENTRU A CONVENI UNOR CONDITII STABILITE DEJA.
Eu nu pot sa intru pe o piata astazi pentru ca policlinicile ofera foarte putin, dar maine, cu timbrele policlinicile nu mai pot emite avize psihologice, atunci voi putea.

Raspunsuri

anonim

#100 Re: pentru anonim

2012-03-23 16:59:39

#76: Radu Simion - pentru anonim 

 Mai bine nu te imbata cu apa rece, studiaza legile de medicina muncii. Evaluarea sanatatii psihice o poate face si psihiatrul, nu numai psihologul.

Examenele psihologice se fac"la recomandarea medicului de medicina muncii". Medicul va indica ex.psihiatric sau nu va indica deloc. Pentru ca nu ex.psiho NU e obligatoriu, asta inseamna la recomandarea medicului.