Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post


Musafir

#99 Re:

2012-03-15 22:45

#91: -

Cred ca va-ti referit la pozitia cea pozitiva a romaniei.Daca Vati devenit DR. la TG-Mures, ar fi trebuit sa vedeti macar -daca nu ati invatat- o alta cultura decat cea balcanica. sa stiti ca e o diferenta majoritara.Ca si Romania , nu de mult sa orientat -cel putin vizual-spre o cultura vestica, ce aduce prosperitati in toate domeniile , care trebuiesc cunoscute si respectate.

Vorbit despre obtinerea sanselor egale?  Daca nu este respectata legea invatamantului, legea egalitatii oamenilor fara deosebire de sex, natiune, religi...etc, numai prin vorbe, atunci nu avem despre ce vorbii.

Nu este nici o problema ca in romania se fura, se minte, e o coruptie enorma din statele EU, aceste lucruri sunt minore fata de..cand ungurii vor drepturile lor. Atunci majoritatea ia cutitul intre dinti: cevor ungurii? daca nu le place sa plece din tara!, si lozinci asemanatoare. Ce parere aveti dl Doctor? chiar loial?

Raspunsuri


Musafir

#103 Re: Re:

2012-03-15 23:07:40

#99: - Re:

Cred că m-ați interpretat greșit :) Chiar despre asta vorbeam și eu. Ultima propoziție este îmbrăcată în veșmânt ironic. Degeaba se dau informații greșite pretutindeni. Nu este adevărat că maghiarii abia vorbesc româna.

Tot nu îmi vine să cred că românul din secolul XXI poate fi manipulat intr-un astfel de hal de câteva lozinci naționaliste. Sunt PENTRU înființarea secției maghiare !

Azért írtam bejegyzést románul, hogy értsék meg legalább azt, hogy valami felfoghatatlan, aljas módon félreinformálják őket. Sajnos egy ennyitől nem eszmélnek rá !