Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post


Musafir

#7307

2012-02-16 16:29

Fantastica initiativa pentru apararea SMURD, un sistem eficient si unic de sanatate, pe care si vesticii il admira, dar pe care numai retardatii de politicieni romani, nu stiu sa puna pret. Urmatoare petitie pe care ar trebui sa o lansati, este retragerea dreptului de vot cetatenilor romani din strainate, care au parasit tara de mai mult de trei ani. In felul acesta nu se va mai repeta catastrofa electorala din trecut.Numai romanul din tara stie cu ce durei si nevoi se lupta, noi habar nu mai avem, cine este omul potrivit la locul potrivit, de aceea dreptul de vot, revine celui care are si dreptul sa se lupte cu situatia de zi cu zi din tara.
Cu toata stima.
M.

Raspunsuri

Coman Ionut

#7309 Re:

2012-02-18 23:37:23

#7307: -  

 Sfat,retrageti cuvintele frate Roman,nici nu iti imaginezi cu cata ardoare siau aparat Romanii pe care iai lovit tu acum,pentru mi de ani,renumele national,originile,traditiile! Ai gresit,recunoaste,si vom fi frati.Mesaj pentru toti ,lume ,nu vorbiti fara sa stiti,cand Grecia se batea cu Persia pentru a proteja europa de sclavie acum 6500 ani,5 genrali Greci,2 Persani,4 din generalii "Greci" erau TRACO-GETI ! Da,te rog,nu lovi oameni sarmani,care se duc printre straini pentru a lupta pentru supravietuire,sunt in Sicilia,da,asta nu ma face Sicilian,nici chiar Roman.Sunt Om! Ca si tine! As putea sa iti dau sute de mi de exemple in care Romanii de afara,siau demonstrat iubirea ne condintionata pentru tara dar cred ca tia fost de ajuns un exemplu.Esti o persoana destul de inteligenta.Un salut cordial,

                                                                                                              J.C. 

Străinul

#7330 Re: 7307

2012-08-14 14:35:49

#7307: -

Domnule M., Propuneţi-vă pe viitor a gândi temeinic la ceea ce puneţi pe hârtie. Părerea dvs. jigneşte prevederile constituţionale şi cu aceasta oricare român adevărat. Politicienii României, de orice provenienţă partidică nu vor apleca urechea la o asemenea aberanţă. Riscaţi a fi cotat ca incapabil de gând. Informaţi-vă, citiţi, reflectaţi, altfel veţi rămâne în imposibilitatea de a înţelege dece greşiţi! Dumnezeu să vă apere!