Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post


Musafir

#107

2011-12-30 03:23

Musafir 9
raspuns domnului (cred) 106
Domnule,iata cuvintele mele:
"daca lucrati in sistem, probabil stiti cam ce spagi se dau prin spitale, policlinici..."
De unde intelegeti dvs ca eu m-am referit la toti cei care lucreaza in domeniul sanitar. Regret ca ati inteles acest lucru. Deci NU m-am referit la TOTI cei care lucrează în domeniul sanitar.
In ceea ce priveşte faptul ca asi fi intoxicat, părerea mea este că nu iar dvs cu atât mai mult nu puteţi să o afirmaţi acest lucru.
Credeţi că sunt intoxicat că am scris că ca acest "protest" nu-şi are sensul deoarece nicăieri nu am auzit că SMURD-ul urmează să fie desfiinţat.
Astea au fost cuvintele celui care a deschis aceasta petitie. (Musafir 26)
“Eu am deschis petitia si nu ma astept decat sa mai apara si cateva uscaturi in padure ca si tine. Sursa inspiratiei este viata de zi cu zi.”
Dar pentru că am cerut sursa, am fost facut in cam toate felurile, asta doar pentru că nu m-am lăsat păcălit să senez o petiţie (pe care aş fi semnat-o dacă chestia cu SMURD-ul ar fi fost adevărată). Deci....cine îmi poate spune....de fapt de ce a fost deschiosă această petiţie?
Care este subiectul (că cel afişat nu este real).
Nu este vorba de ce va fi peste 5 ani, peste 10 ani.....aici unii se lamentează că SMURD-ul o să fie desfiiţat....fără să se intereseze dacă informaţia este adevărată iar alţii îi înjură pe cei care spun că acest protest este de fapt o farsă.

Raspunsuri


Musafir

#134 Re:

2011-12-31 01:10:48

#107: -

Lasand la o parte pentru un moment motivul initierii petitiei ... eu va intreb : Cam ce credeti ca se va intampla cu SMURD-ul o data adoptata aceasta lege. Lucrez in sistem cum am mai spus si pot sa va spun un lucru : servicii medicale se pot oferi intr-adevar si la preturi mici, de o calitate net inferioara, lucru de care omul fara pregatire medicala nu isi poate da seama intotdeauna; in conseciinta firmele private vor oferi servicii mai ieftine, de o calitate mai proasta, atragand astfel fondurile care pana acuma reveneau SMURD-ului; pentru ca eu va intreb: aveti cumva impresia ca vreun privat a vazut vreodata interesul clientului deasupra interesului propriu? Eu indraznesc sa afirm ca NU (e o parere personala, din experienta proprie). Astfel SMURD-ul are sa se degradeze incet ... Cireasa de pe tort fiind bineinteles sistemul nenorocit din aceasta tara (pe care Base doar il continua) bazat pe spaga, mita etc ..... Acuma intelegeti de ce spun nu "Desfiintarii SMURD"? Un an nou fericit va doresc. PS: Sanatatea si Invatamantul NU sunt afaceri; ele NU trebiue sa produca bani/valuta; ele produc sanatate si cultura, lucruri nepalpabile. E o prostie sa incercam sa le afacerizam !!!