Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Oana

#716

2018-04-12 11:44

Să vă explic încă o dată,

eu personal am decis că nu vreau doar să stau și să aștept să avanseze boala până la ciroză hepatică doar pentru ca statul să-mi dea tratament. Am vorbit și cu medicul, mi-a spus că este dreptul meu să iau medicamente din alte țări și după lege le pot primi din afară, aceasta pentru că le cumpăr pentru mine și doar pentru mine, și nu în scop comercial. Ce am făcut eu - am sunat direct la compania Incepta, i-am întrebat cum pot să cumpăr preparatul Twinvir. M-au întrebat unde locuiesc, le-am spus că Piatra Neamț, România. Atunci m-au rugat să scriu site-ul twinvir.ro, de pe care pot face comanda din regiunea mea. Eu am comandat medicamentul de pe twinvir.ro. Mi-a venit, l-am arătat medicului meu curant, el s-a uitat peste cutiuțe și mi-a zis că totul e în regulă și pot să încep tratamentul.      Eu mi-am împărțit experiența cu ceilalți, mai departe fiecare își face concluzii pentru el. Cine vrea – procedează la fel ca mine, cine nu, poate să stea și să aștepte tratament de la stat.

Raspunsuri

Magda

#717 Re:

2018-04-12 13:27:59

#716: Oana -  

Să înțeleg că medicul e specialist in baranding farmaceutic? Daca in lantul explicat mai sus și anume producător,importator, distribuitor, farmacie și pacient nu s-au respectat reglementările de unde știe medicul ce conține acele tablete? Poate sa fie stricnina că el nu știe. După cum am bănuit e o reclama mascata la site.ul ilegal www.twinvir.ro . Nu avem nici companie farmaceutica nici companie de distribuție absolut nimic. Avem doar un website ilegal și niște postaci care incearca să-l promoveze.

Magda

#718 Re: manipulare twinvir

2018-04-12 13:30:51

#716: Oana -  

Nu ai sunat nicăieri . Incepta nu recunoaște acel website . Toată lumea care suna se va convinge de asta. Ăla este un site ilegal și nu are aprobarea agenției medicamentului și nici al producătorului .este un fals ordinar așa că mai ușor cu minciunile. Aici e Romania nu Moldova .

Aurel Ivan

#719 Re:

2018-04-12 17:04:52

#716: Oana -  

Terminați cu prostiile și nu va agitați inutil. Ăla/aia care a scris despre site-ul twinvir.ro e moldovean/moldoveanca din Republica Moldova. Oricât ar încerca astia să ascundă lucrul asta linbajul ii da de gol. Moldovenii din Neamț nu folosesc expresia: mi-am împărțit experiența . In romana este mi-am împărtășit experiența. Alta greșeală de exprimare provenita din limba rusa este : fiecare își face concluzii pentru el. Moldovenii ăștia chiar au impresia că vin aici sa ne intoxice cu otrava lor de contrabandă când la aceiași bani poți să mergi să-ți cumperi direct din Moldova.:)))