Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#50230 Dacă am fi sănătoşi la cap, i-am lua pe toţi aceşti administratori şi i-am băga la închisoare ...

2017-04-25 07:30

 

ROTARU ATACĂ ÎN INSTANŢĂ VÂNZAREA PE BUCĂŢI A OLTCHIMULUI!

Scris de Laura Bondoc
Luni, 24 Aprilie 2017 20:18
http://www.viatavalcii.ro/stiri/univers-valcean

Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Socialist Român, nu este de acord cu privatizarea Oltchimului pe bucăţi. Domnia sa este hotărât să atace în instanţă această hotărâre de vânzare a Oltchimului pe bucăţi.

Cei de la Oltchim am văzut că se laudă că, până la urmă, vor vinde Oltchimul pe bucăţi. Eu studiez posibilitatea să atacăm în instanţă această hotărâre.

Vreau să pun întrebarea: cine vinde Oltchimul? Am înţeles că cei care îl administrează acum. Aceştia nu au înţeles, până la această oră, că ei sunt administratori şi nu proprietari.

Totdeauna, proprietarul este cel care vinde proprietatea, nu administratorul.
Administratorul trebuie să răspundă material şi penal pentru administrare incompetentă sau, eventual, frauduloasă. Aşa cum subliniam, dorim să atacăm în instanţă această hotărâre de vânzare a Oltchimului pe bucăţi, pentru că cei care vor să vândă combinatul chimic vâlcean nu au capacitatea de a vinde. Nu sunt proprietari.
Proprietarii Oltchimului suntem noi: eu, dumneavoastră, toţi vâlceni şi toţi românii.
Noi trebuie să hotărâm dacă vindem sau nu vindem.
Şi noi, dacă am fi sănătoşi la cap, i-am lua pe toţi aceşti administratori şi i-am băga la închisoare şi le-am lua toate averile pentru administrare incompetentă şi frauduloasă a Oltchimului.
Asta ar trebui să facem: proprietarul ar trebui să ajungă să îşi apere proprietatea şi, aici, este vorba despre poporul român”, a spus preşedintele Constantin Rotaru.

Raspunsuri


Musafir

#50236 Re: Dacă am fi sănătoşi la cap, i-am lua pe toţi aceşti administratori şi i-am băga la închisoare ..

2017-04-29 08:04:16