Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#49179 AVERTISMENT: Oltchim SA Râmnicu Vâlcea este în pericol să ajungă la fier vechi!

2017-01-16 10:09

AVERTISMENT: Oltchim SA Râmnicu Vâlcea este în pericol să ajungă la fier vechi!

http://www.stiripesurse.ro/avertisment-oltchim-sa

Autor:
Demisa Miron, colaborator
Publicat: 15/01/2017

Combinatul chimic Oltchim SA Râmnicu Vâlcea este în pericol de a ajunge la fier vechi, susține fostul ministru al Economiei, Constantin Niță, potrivit MEDIAFAX.

„Îmi pare bine să aud că anul 2016 se va încheia cu un profit net de aproximativ 5 milioane de euro (n.r. - pentru Oltchim). În acelaşi timp, din păcate, se pare că procesul de privatizare va continua pe sistemul împărţirii patrimoniului pe bucăţi care vor fi vândute ca atare. Mare greşeală! Sper ca noul Guvern să nu aprobe o asemenea procedură de vânzare pe bucăţi”, a scris Constantin Niţă, pe blogul său.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea a intrat în insolvenţă în ianuarie 2013, avocatul Gheorghe Piperea fiind desemnat ca administrator judiciar al societăţii. Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 54,8% din acţiunile companiei.

Raspunsuri

SUNTEM O TARA DE KAKATII

#49180 Re: AVERTISMENT: Oltchim SA sa mi bag eu poooolicica in mamicutele lor?

2017-01-16 12:37:24

#49179: - AVERTISMENT: Oltchim SA Râmnicu Vâlcea este în pericol să ajungă la fier vechi! 

 VAD NISTE MIZERII CA ROBERT TURCESCU[UN KAKAT DE TIGAN TUPEIST O MIZERIE MARE NUMITA PIPEREA[GHEORGHE] PAI SA NU MI S UUUUUGA POOOOOOOOOOOOOOOLA MIE FOTA ACESTI TRADATORI ORDINARI IN FRUNTE CU CERNEV T AMBALAGIUL SI VOSGANIAN?........AM  UITAT DE MISOGINUL DE TARICEANU,SA L FOOOOOOOT IN BOT EU PICASSSO