Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post


Musafir

#981 Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi

2016-07-04 22:21

#974: A. - Opinie proprie,nu e ogligatoriu sa cititi 

Nu a fost o greșeală minoră, ci una foarte majoră. Cerința nu a fost deloc interpretabilă și nu lăsa loc de neînțelegeri pentru cineva care avea măcar o idee vagă despre programa de BAC. Toți cei care au scris Moromeții au fost total pe lângă subiect. Perioada în care se petrece acțiunea din roman nu are nimic de-a face cu încadrarea cronologică într-un curent literar! Iar roman interbelic înseamnă să fie scris în perioada interbelică, nu să vorbească despre ea. Pentru că nici Enigma Otiliei și nici Ultima noapte... nu au loc în perioada interbelică, dar sunt romane interbelice, pentru că atunci au fost scrise! 

Nu mai tot luați apărarea copiilor cu asemenea argumente eronate. Au greșit și nu este ce negocia aici . Corect ar fi să nu le fie punctat nimic, dar dacă Ministrul decide să puncteze strict redactarea a "ceva", nu știu ce să mai cred despre învățământul din România. 

Raspunsuri

ale

#984 Re: Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi

2016-07-04 22:27:45

#981: - Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi 

Educatia in Romania: orice prost are mai nou diploma, si nu doar de bac, nu, de licenta minim, ajungem si la doctorat si plagiem, e ceva normal. Ehh si daca nu avem bac nu inseamna ca nu mai putem sa fim primari sau prin Parlament, ce naiba! 

Rusinos, chiar am ajuns de ras!

P.S: Concuram pentru locul fruntas in randul analfabetilor europeni, e ok :D


Musafir

#1054 Re: Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi

2016-07-05 05:21:42

#981: - Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi 

 Este adevărat ce spui, cei care am scris Moromeții nu am ţinut cont de perioadă şi de la emoții când ne-am adus aminte de elementele din eseu şi acțiunea ne-am păcălit. Eu îmi asum ce am scris totuși scriind un roman greșit tot sunt elemente care se aseamănă şi pot fi punctate. Eu unul ştiam toate romanele dar de emoții am ales Moromeții pentru că m-a derutat acțiunea, asta este acum, dar gândește-te că mai sunt şi oameni care învață şi fac gafe de genul şi posibil să le afecteze viitorul doar pentru o amărâtă de interpretare, pune-te în situația mea, ai învățat mare parte din materie şi scrii ceva greșit doar de la emoții. Ştiu că nu e drept să ne puncteze ca atare dar te macină rău situația.