Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

Andrei Popa . LTD , Galati

#229 Raportul Realitate-FICTIUNE

2016-07-04 14:14

Dragi fosti elevi ai invatamantului claselor a XII-a . va spun ca sunteti absolut penibili cu aceste petitii . Daca voi sunteti incapabili sa acceptati faptul ca ati gresit , duceti.va la munca si lasati prostiile . Nu putem sa facem o petitie sa luam toti nota 10 la bac pt ca asa i s.a trezit lui Georgica ? Daca o parte a elevilor claselor a XII-a au incercat sa invete si au reusit sa scrie unul din multele romane interbelice , trebuie sa putem sa ii rasplatim cu o nota mai mare decat a celor care cersesc nota marita printr.o petitie amarata . Din cauza voastra mi.am pierdut 20 de minute pentru invatat la istorie si asta poate sa.mi aduca consecinte grave asupra notei... dar nu conteaza , daca scriu romanitatea romanilor la sb 3 in loc de evul mediu o sa fac si eu o petitie sa se puncteze.. caci eu nu am ajuns sa invat pana acolo... sper din toata inima sa nu vi se puncteze asa ceva , pentru ca din punctul meu de vedere ar fi mai mult decat o problema legata de perceptia voastra despre literatura , ar fi o problema sociala . Mi.ati facut ziua mai frumoasa cu acest articol . Inca o data va spun : ACEASTA ESTE O PETITIE CARE NU POATE ADUCE DECAT INCULTURA IN SOCIETATEA ROMANEASCA . daca ai scris morometii la sb 3 inseamna ca ori nu stii care este perioada interbelica , ori esti prost , ori crezi ca totul se rezolva printr.o petitie. Stii ? Aseara mi.am invatat eminescu . Trebuia sa il scriu azi si sa spun : SEMNATI ACEASTA PETITIE PENTRU LIPSA MEA DE CULTURA SI PT FAPTUL CA AR TREBUI PUNCTAT EMINESCU LA CATEGORIA ROMANELOR PSIHOLOGICE . Sper ca aceasta petitie sa fie trecuta cu vederea si sa nu fie bagata in seama .. altfel vom ajunge de rasul presei de peste tot !

Raspunsuri


Musafir

#619 Re: Raportul Realitate-FICTIUNE

2016-07-04 17:41:21

#229: Andrei Popa . LTD , Galati - Raportul Realitate-FICTIUNE 

 Succes la istorie si nu te mai preocupa de lucruri ce îți ocupă prețiosul tau timp.Daca tot il folosesti cu acest lucru mai mai întâi gândeste doar un pic mai mult si ai sa ne dai dreptate.Bafta in continuare! 


Musafir

#624 Re: Raportul Realitate-FICTIUNE

2016-07-04 17:44:55

  1. #229: Andrei Popa . LTD , Galati - Raportul Realitate-FICTIUNE 

 Succes la istorie si nu te mai preocupa de lucruri ce îți ocupă prețiosul tau timp.Daca tot il folosesti cu acest lucru mai mai întâi gândeste doar un pic mai mult si ai sa ne dai dreptate.Bafta in continuare!