Examen National

Quoted post


Musafir

#5770 Re:

2016-07-02 15:35

#5768: -  

 Buni? Raportat la ce?

Cat de "buni" pot fi niste elevi care nu sunt in stare sa rezolve banalitatea asta?

Asa ii vad probabil niste adulti la fel de incapabili. Cum zicea cineva pe aici, si Sexy Braileanca a fost olimpica la matematica. Poate sa o dovedeasca oricui doreste.

Acesta este rolul unor examene de acest gen. Sa ii separe pe cei care gandesc cu adevarat de "mecanici". Fara a tine cont de framantarile unor frustrati.

Raspunsuri


Musafir

#5803 Re: Re:

2016-07-03 16:27:06

#5770: - Re:  

 Frustrat ești dumneata nene. Imbecilii de care vorbești mata au luat 9.50 la mate. Si aveau si 10 la romana spre deosebire de unii de pe aici care se lauda ca sunt învingători...si sunt campioni la jignit. Pun pariu că o medie de 9.75 îți frustrează dumitale odrasla oricum. Toți cei ce au scris aici au vorbit probabil cu profesori de mate...fiecare cam știe ce a lucrat cu elevii. Dar de aici si pana a-i face pe acei copii care sub influenta stresului s-au încurcat mai rău în acea legenda, si pe părinții lor milogi, cerșetori....agramați! Pot spune din toată inima că suntem o nație de tot rasul, să nu spun altfel, dar dumneata poți fi sigur că a doua oară un copil de 9.75 va ști să nu repete aceeași greșeală. Mai bine aveți grijă să nu primiți aceleași jumătăți de măsură dvs. pe viitor!.