Examen National

Quoted post


Musafir

#5736 Re: Re: Re: Subiectul a fost ok

2016-07-02 00:31

#5720: - Re: Re: Subiectul a fost ok 

 Sunt de acord. Un subiect care trebuia să fie clar a fost de fapt o cacealma. Trebuia doar să știi graficul de la examenul de anul trecut si îți dădeai repede seama de răspunsul corect. Așa cum a fost el prezentat nu corespundea unor competențe de clasa a viii a. Era extrem de simplu dar mai trebuia măcar o dată suplimentara  precizata- ori ca notele au fost de la 1 la 10 ori ca numărul de elevi a fost de 30. Si era clar. Dar nu-și va asuma nimeni responsabilitatea pentru greșeală...Cei ce au pus rez 3 au recunoscut că au mai pus si la "plezneala" acest răspuns. Si au luat 10, fata de voi cei de 9.50, cum e si cazul copilului meu. Din păcate trebuie să trageți concluziile ce se cuvin - acolo unde se hotărăște ce si cum...se încurajează nu claritatea ci minciuna, hotia,dezbinarea. Căci asta vad, oameni care s-au jignit si fiecare s-a lăudat că e mai destept decât celălalt.Nu descurajați si continuați lupta pentru visul vostru. 'Cei ce seamănă vânt culege furtuna'.

Raspunsuri


Musafir

#5739 Re: Re: Re: Re: Subiectul a fost ok

2016-07-02 05:14:13

#5736: - Re: Re: Re: Subiectul a fost ok 

 Dacă există copii ce au răspuns "la plezneală" la acest subiect, atunci este chiar tragic. Cum au ajuns în clasa a 8-a?


Musafir

#5740 Re: Re: Re: Re: Subiectul a fost ok

2016-07-02 05:39:46

#5736: - Re: Re: Re: Subiectul a fost ok 

 E oricum tardiv, dar hai, plimba ursul ca faci curent. Ce vis trebuie urmat, al furtului (ce altceva e pretentia de a primi punctaj pentru un raspuns gresit?), justificat cu tot felul de prostii? Nu a fost nici o greseala si nici doua treimi dintre copii nu au raspuns "la plesneala". Tu vorbesti despre minciuna, hotie, dezbinare?! Ce tupeu sau ce inconstienta crasa!

Da, cei ce seamana vant culeg (nu "culege", agramatule) furtuna. Mai pe intelesul tau, promovarea imposturii se reflecta cu siguranta negativ in viitor.

 

Si nu era grafic, habarnistule!