Petitie anti-petitie

Quoted post

Lalaa

#262 Re: Re: Re:

2016-07-01 06:23

#180: - Re: Re:  

Ba deci tu care te dai mare destept,exercitiul ala era de logica! Nu de matematica! Logica o faci la liceu! Si nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine daca o sa primim si acele 0,5 puncte in plus! Nu e ca si cum tu nu ai mai primi! Deci nu mai jigni si vedeti de viata ta! 

Raspunsuri

Musafir

#263 Re: Re: Re: Re:

2016-07-01 07:29:08

#262: Lalaa - Re: Re: Re:  

„O să primim”. Deci ești a opta. Deci nu ești la liceu. Deci nu știi cu ce se mănâncă logica.

Și atâta timp cât nu știi cu ce se mănâncă logica, nici nu poți să încadrezi un exercițiu în această categorie. În fiecacre an au fost exerciții cu diagrame. Nu crezi că s-ar fi plâns și în anii trecuți, dacă erau exerciții de logică, nu de matematică?

Eu nu spun că sunt mai deșteaptă decât tine sau decât altcineva, însă nu este corect ca unii elevi să aibă un avantaj de 0,5 puncte pe un răspuns care nu este nici măcar apropiat de cel corect. Așa mă duc și eu să fac contestație și să cer juma de punct pentru nimic. Dacă vouă vă dă puncte în plus pe nimic, nouă de ce să nu ne dea? Vă considerați mai speciali decât cei care au răspuns corect, de faceți atâta circ pe-aici?