Examen National

Quoted post

Diana Ewald

#1309 Re: Re:

2016-06-29 13:15

#1222: - Re:  

 Dupa limbajul de țărănoi necultivate, m-aș mira dacă ai înțeles ceva din ce am scris mai sus.  Însă, dragul meu, o sa îți răspund oricum, încercând sa nu folosesc termeni prea de neînțeles pentru tine. Anul trecut am susținut și eu examenul de capacitate și am fost neindreptatita, dar totuși, nu am făcut petiții pentru guvern. NU vreau ca, copiii din acest an cu adevărat potențial sa fie nedreptățiți pentru leșuri ca tine. Asa cum tu invoci un motiv atât de stupid precum "dacă erai și tu la examen și scriai 8 comentai" , as putea și eu sa îți zic " dacă creierul tău de maimuțoi în descompunere putea duce mai mult, probabil îți dădeai seama ca NOTELE NU OR SA POATĂ FI NICIODATĂ DE LA 0 LA 8, și ai fi scris 3, și acum nu te-ai mai fi aflat aici, înjurând sub anonimat. Asa ca te pup, viitor sclav și actual incult :) 

Raspunsuri

Andreea B.

#1375 Re: Re: Re:

2016-06-29 13:23:59

#1309: Diana Ewald - Re: Re:  

 

1.  lasa-ma sa iti spun cum sta treaba cu acel 0. daca ai fi invatat graficul ai fi stiut ca este exact un sistem de axe xOy. acel sistem de axe are INTOTDEAUNA centrul in 0. asadar si prin urmare AMBELE AXE INCEP CU 0!!!!! doar pentru ca 0-ul era pozitionat mai spre stanga nu inseamna ca apartinea axei Oy. deci nu inseamna ca notele incepeau de la 0. in plus, diagrama arata ca nimeni nu a luat nota 0 deci nu avea nicio legatura. 

2. acel exercitiu era de la partea 1 ceea ce presupune faptul ca trebuia sa aiba un nivel mediu spre inferior si sa nu creeze confuzii, pentru ca toata lumea sa poata sa rezolve macar atat. adevarata departajare nu este la subiectul 1 ci la subiectul 3, unde este un nivel mai ridicat de dificultate. acum din cauza acelui exercitiu, elevi care sunt foarte buni si au rezolvat partea a3a cu brio si au raspuns gresit la diagrama din cauza emotiilor vor pierde 50 de sutimi din cauza neatentiei celor care au facut subiectele, iar cei care AU NIMERIT raspunsul corect vor castiga 50 de sutimi degeaba. asta nu este corect!

3. pentru ca subiectul sa fi fost corect formulat trebuia sa fie specificat in dreptul fiecarei axe ce exprima: Ox-nota, Oy-nr de elevi.

sper sa intelegeti odata pentru totdeauna ca oricine putea gresi la acel exercitiu pe moment. chiar si cei mai buni. dupa aparitia baremului normal ca toata lumea stie. dar sa vedem cati mai raspundeau bine la o prima vedere a exercitiului.