Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Ingerashu

#94 Re:

2016-05-26 12:25

#3: -  

 Este un precendet periculos si o manipulare cu singurul scop de a dezbina si demola valorile unei natii. Atunci drepturi egale pentru tatarii din Romania, sa fie limba oficiala si limba tatara, si ei au drepturi egale.. toate documentele oficiale inclusiv actele de identitate si orice inscris sa fie si in limba tatara, si toti copii sa invete limba tatara, toata lumea trebuie sa aibe acces la limba tatara, absolut toti cetatenii. Este o aberatie stiu, la fel si "dreptul" de a impune majoritatii doar din frica de a nu fi demodati si invechiti.

Raspunsuri

Khan

#167 Re: Re:

2016-05-26 15:00:46

#94: Ingerashu - Re:  

 Tatarii din Romania au deja aceleasi drepturi si obligatii ca si ceilalti cetateni romani, nici mai multe, nici mai putine. Comunitatea LGBT are mai putine. La fel cum nu te obliga nimeni sa inveti limba tatara, nu te obliga nimeni sa te casatoresti cu cine nu vrei. Daca nu iti place limba tatara, nu o inveti, iar daca nu esti de acord cu casatoriile LGBT, nu te prezinti la ele, dar nu poti ingradi dreptul altora de a invata limba tatara sau de a se casatori cu cine vor. Asta inseamna drepturi egale. Nu stiu ce valori demoleaza posibilitatea ca doua persoane majore sa se poate casatori legal (adica la starea civila, nu in biserici, sinagogi, moschei etc.), atata timp cat contractul e incheiat de comun acord si nimeni nu e obligat sa asiste.

Oricine

#607 Re: Re:

2016-06-18 13:13:17

#94: Ingerashu - Re:  

 Valorile unei natii nu sunt imuabile. Altfel nu am fi ajuns niciodata sa vorbim despre drepturile omului. Ne-am fi omorat cu pietre, batut, schingiuit si urat in continuare. Din pacate unii tot acolo au ramas, in evul mediu. 
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...