Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post


Musafir

#31

2016-05-26 10:07

Nu au ce caută homosexuali in România si nici de atât căsătoriile in bisericile ortodoxe .. Trăim intr-o țara ortodoxa .. Biserica adevarata a lui Hristos Dumnzeu. Sa se ducă la păgâni de catolici. Dacă vor căsători sau la alți nu. La noi in biserica ..

Raspunsuri


Musafir

#37 Re:

2016-05-26 10:37:40

#31: -  

 rretardatii c atine nu au ce cauta in tara asta, ca voi sunteti parte din motivul pentru care lucrurile merg prost. Apropo, esti analfabet. 

Dincolo de asta, daca Dumnezeu ar exista, v-ar fute un fulger pana s-ar carboniza cacatul in voi, ma viermilor. Dintre doate jegurile umane, voi sunteti cea mai gretoasa si ipocrita specie. 

CommonSense

#277 Re:

2016-05-27 04:27:15

#31: -  

 Este extraordinar ce iese din gura needucatilor pupincuristi ai BOR. Nimeni nu a adus vorba, dragul meu, de casatorii in biserica- asa ceva nu se va intampla pentru ca doua persoane de acelasi sex nu se pot casatori religios oricum. Aici vorbim despre casatoria LEGALA care nu are nimic de-a face cu uniunea religioasa. Homosexualii trebuie sa fie protejati in fata legii. Un exemplu pentru care asemenea uniuni sunt necesare- in momentul actual, Romania reglementeaza prin lege ca cel putin 50% din mostenire in caz de deces trebuie sa ajunga la familia primara (nu sunt sigura exact cum este formulata legea, dar este vorba de familia cea mai apropiata). Luand in considerare un caz suficient de comun, o persoana s-a casatorit cu cineva de sex opus pentru a se ascunde de neghiobi homofobi ca dumneata, dupa care a avut 1,2,3, oricati copii. Aceasta persoana s-a hotarat in final ca dumneata si parerea dumitale nu merita atata efort asa ca a divortat si acum traieste "in pacat" ca altcumva nu are cum, cu un partener de acelasi sex. Persoana decedeaza dupa cativa ani buni, in care amandoi partenerii au avut grija de copii. Insa ca si gardian, parintele biologic ramas in viata trebuie sa beneficieze de cel putin jumatate din posesiunile materiale ale decedatului. Asta include si posesiunile pe care cuplul LGBTQ le avea la comun, iar partenerul nu este protejat deloc legal si ramane "cu palma-n fund" daca a avut nenorocul sa treaca averile pe numele mortului. Stiu ca ii urasti pe membrii LGBTQ dar ura ta nu e crestina. Eu cred ferm ca toti oamenii trebuie sa fie liberi sa isi exprime ideile, dar ma ierti ca izbucnesc cand vad asa ipocrizie. Daca te arde asa de tare ce se intampla cu genitalele unora, ar trebui sa (re)citesti Vechiul Testament. Fix dupa pasajul sumar cu gay si lesbience, poti foarte clar observa ca nu am voie sa intru in biserica sau sa te ating cand sunt pe ciclu (desigur, presupunand ca stii ce e ala ciclu). Daca te doare religia asa tare, de ce nu poti sa urmezi minunatul sfat al salvatorului tau si sa il lasi pe cel fara pacat sa arunce prima piatra. Fix ura ta demonstreaza ca nici tu nu esti imaculat chiar daca te gadila egoul de fiecare data cand bei vin in biserica si iti faci molifta la panarama dupa un post de 4 luni 3 saptamani si 2 zile in care ai uitat subit ca boticul nu se atinge de slanina in timpul acesta. Nu ma astept sa imi citesti comentariul pana la capat, daca te apuci de el vreun pic, dar nu se poate sa te prefaci ca esti crestin cand iti duhneste sufletul de ura mai rau ca o hazna.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...