Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post


Musafir

#2

2016-05-26 07:20

Pentru ca mi se pare teribil de depasit sa mai dictam oamenilor ce sa simta. Iubirea dintre doi oameni nu raneste pe nimeni, insa ura da. Nu o sa sustin niciodata discriminarea.

Raspunsuri

Ingerasu

#84 Re:

2016-05-26 12:11:50

#2: -  

 Cine dicteaza? este perfect normal sa se manifeste cum si cat doresc, dar casatoria este un act firesc intre un barbat si o femeie cu scopul de a procrea. Astea sunt valorile in care cred eu si faptul ca mi doresc ca asta sa raman asa nu inseamna ca urasc ceva sau pe cineva. Este un santaj sentimental care justifica un atentat la moralitatea unei natii si asa maltratate psihic si moral. Asa ca eu vreau sa fiu invechit ca si majoritatea cetatenilor acestei tari, este dreptul meu si nu permit nimanui sa ma judece, sa ma faca sa ma simt prost, frustrat, xenofob doar pentru ca am propriile optiuni si valori.


Musafir

#585 Re:

2016-06-15 23:36:19

#2: -  

Iubirea (AGAPE0 e un lucru bun dar sexul intre barbati e anormal si pedepsit de Dumnezeu--vezi Sodoma si Gomora-- mai citeste apoi --vorbeste  


Musafir

#600 Re:

2016-06-17 15:36:55

#2: -  

 NU MAI FACETI ATITA PROPAGANDA..,  PACAT SI RUSINE SA MERGETI IMPOTRIVA NATURII, IMPOTRIVA BUNULUI DUMNEZEU...,AVETI NEVOIE NU DE LEGI SI DE SUSTINATORI CI AVETI MARE NEVOIE URGENT DE TRATAMENTE PSIHIATRICE SI PSIHOLOGICE NIMIC MAI MULT!

George din Tulcea

#646 Re: nu se va implini niciodata ce vreti voi

2016-07-19 06:43:57

#2: -  

 dupa legalizarea prostitutiei si casatoriile intre homalai,scuze,homosexuali,se va dori si legalizarea pedofiliei,zoofiliei,necrofiliei si asa mai departe,ceva normal ca in toate tarile ,,europene si moderne''.nu  ne prezentati noua puncul de vedere al tuturor dezaxatilor sexuali.daca sunteti bolnavi,controlati-va,,mergeti la un doctor ce naiba.TOTUL ARE O LIMITA. e problema gaozarilor ce fac cu curul lor in pesterile lor,dar nu suntem obligati noi,cei multi sa asistam la asemenea porcarii de parade si alte chestii,intr-o societate civilizata si normala,traim normal,cine doreste anormalitate,la gradina zoologica,sunt custi suficiente sa traiasca fiecaare cum vrea
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...