Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Quoted post


Musafir

#34

2016-04-14 12:05

Azi, în Romania, mamele sunt discriminate. Statul român nu-şi protejează cetăţenii, cea mai minusculă solicitare din extern este considerată lege pentru autorităţile noastre.Vedeţi, francezii nu s-au supus cererii de extrădare pentru guru Bivolaru, deşi acesta este şi cetăţean român şi cu condamnare, legea franceză are prioritate faţă de cea română, la ei în ţară.

Instanţele din Romania care judecă problemele cu minorii sunt sub influenţa unui lobby pro bărbaţi, susţinut constant de o asociaţie  a acestora,  care, în acest moment,  nu numai că sunt de acord cu  arestarea mamei, ci chiar felicită  această sentinţă aberantă.

Instanţele din Romania penalizează o mamă care-şi creşte singură copilul de 6 ani cu 45000 lei, ÎN FAVOAREA TATĂLUI ABUZATOR ŞI VIOLENT, fiindcă copilul nu vrea să plece să doarmă cu tatăl său, pe care-l are în memorie ca un om care l-a bătut şi a bătut-o pe mama lui;în acest timp, iubitorul tată a plătit pensie alimentară de 167 lei lunar copilului şi a târât copilul în fel de fel de evaluări,  consilieri, audieri, în interesul său superior! Acum, cere decăderea din drepturi a acelei mame, adică a lăsat-o şi fără venituri, vrea s-o lase şi fără copil! Şi toate cu ajutorul Justiţiei române!

Raspunsuri


Musafir

#324 Re:

2016-04-15 06:21:41

#34: -  

 Justiția ar trebui sa fie întemeiata pe raționament insa daca pana acum era reprezentată ca fiind o "femeie legată la ochi" ne întreba cum sta cu logica. 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...