Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Nox

#2412 Ce nenorocire...

2016-03-22 14:26

Atat va kkti pe voi ca nu va puteti misca curu doua minute sa fumati o tigara afara.Cand voi aprindeti tigara in acel spatiu incalcati dteptul la sanatate al persoanelor nefumatoare din acea locatie.Daca nu va convine nu intrati voi in locatiile unde nu se fumeaza,nu va duce nimeni dorul.Oricum voi mergeti sa fumati 10 tigari la o cafea doua ore,tigari pe care nu le cumparati din acea locatie in proportie de 90%......Cum sa iesi afara cat fumezi....?...Cum sa ma ridic eu de la masa doua minute...Vai de pla voastra sa nu cumva sa intrati in fibrilatie de la atata efort...Unde plm sunteti voi discriminati ma..?Nu iti garanteaza nimeni dreptul de a fuma,nu te-ai nascut fumator,in nici o legislatie,de la Constitutie pana la drepturile omului...E un viciu cauzator de boli grave ori de moarte...Fumati unde vreti voi atata timp cat nu faceti rau celor din jurul vostru...turma de nevrotici...

Raspunsuri


Musafir

#2414 Re: Ce nenorocire...

2016-03-22 14:40:40

#2412: Nox - Ce nenorocire... 

 Nefumator fiind si eu, iti pot spune ca o tigara nu se fumeaza intr-un minut sau doua. Daca citeai petitia iti dadeai seama ca scopul ei nu este de a se fuma oriunde, ci de a se crea spatii strict pentru fumatori. Daca in tari precum Germania si Austria se poate....trebuie sa se poata si la noi.

De acord ca fumatul este nociv si nu este un drept, ci o alegere. Fiecare are dreptul sa aleaga pentru el cum isi traieste viata, atat timp cat nu afecteaza pe altii. Crearea de locuri pentru fumatori nu afecteaza cu nimic nefumatorii. Acestia pot sta linistiti in celelalte locatii si sa nu intre unde sunt spatiile de fumat.

De asemenea, un patron trebuie sa poata sa decida ce face cu investitia lui si carei categorii de oameni i se adreseaza, caci el plateste taxe.