Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Quoted post

Dragoș

#15 NU semnați!

2016-03-18 17:04

Prieteni, printre miile de șoferi care sunt afectați de aceste decizii avem câțiva băieți. Băieții ăștia, care dimineața ne dau flash-uri că mergem cu 60 în oraș, care își creează dimineața propria bandă de circulație, care dau claxoane și arată degetul pe geam dacă îi zici ceva ..

Prieteni, băieții ăștia poate mâine îți rupe în 2 soția,iubita, mama... Și nu glumesc, nu vrei să-i vezi capul la 10 metri de gât, nu vrei... Dar VREI să poată circula cu suta pe Saturn, asta pentru ca tu, cu mintea ta de gâscă nu înțelegi ca și tu ai o familie, te gândești doar la TINE, care stai cu curul în mașină pâna la servici!!!

Anul trecuta am fost martorul unui accident în zona Tractorul. O mamă și fiică au fost luate pe sus de un băiat de 19 ani. Le-am acordat primul ajutor amândurora. Fiica avea fruntea înfundată, îi țâșnea sânge din ea ușor. Mama ei, pe jumătate moartă, se sufoca cu propriul sânge, am întors-o pe o parte și îi scoteam gâlmele de sânge din nas și gură.

Fiica ei se uita la noi strigând "mamă, nu murii"... Dar a murit, s-a innecat cu sângele din cap care țâșnea de peste tot.

Șoferul nu avea bolid, avea un Megane, venea pe Independenței spre pasarelă, cu soarele în față. Banda 1 era umbrită de blocul din față, banda 2 soare din față.. Băiatul pur și simplu nu le-a văzut... Ai putea să dai vina pe femei, că nu s-au asigurat...însă băiatul avea undeva la 40 km la oră, suficient...

Dacă femeile respective erau mama și sora ta? Mai îi luai apărarea șoferului? Sau semnai petiția pentru implementarea opritorilor?

Prieteni, aceste opritori au scopul să te salveze și pe tine ca șofer cât și pe pietoni.Noi nu avem încă cultura condusului preventiv, noi " îi dam".

Aceste opritori sunt strict necesare, toți cei care semnează această petiție își condamnă la moarte un prieten sau o rudă!

Raspunsuri

Cata

#29 Re: NU semnați!

2016-03-18 20:42:08

#15: Dragoș - NU semnați! 

 Doar ca informatie ... Daca era orbit de soare inseamna ca nu vedea nici limitatorul ... Daca "apare" din senin un limitator soferul are prima reactie sa ia picuorul de pe frana si sa fereasca limitatorul ... Nimeni nu se va uita la pietoni .. Este chestie de instinct ... Eu personal nu voi lua niciodata un limitator cu piciorul pe frana , imi va rupe masina .. Asa ca ala care ma forteaza sa franez sa se fereasca...