OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Anghel Stoenescu/ Timisoara

#780 Rusine guvernanti

2016-02-24 15:47

Aceasta lege este o nedreptate sociala care blocheaza tinerilor drumul la o viata decenta, la o locuinta si la intemeierea unei familii. Statul ar trebui sa se ocupe de apararea tinerei familii nu de distrugerea ei. 

Raspunsuri

Anghel Stoenescu/ Buciuceni

#784 Re: Rusine guvernanti

2016-02-25 05:38:39

#780: Anghel Stoenescu/ Timisoara - Rusine guvernanti 

 Sa platesti dobanda bancii, pentru a cumpara un apartament mult supraevaluat - nu este o viata decenta, cel mult o viata chinuita si plina de sacrificii.

 

In ultimii 10 ani orice sarac a putut face credit ca sa isi ia casa. Asta a facut pretul caselor sa creasca. Banii s-au dus pe case nu pe fabrici, iar tinerii talentati (aia muncitori, cu note mari la scoala) au tot fugit din tara.

 

In vest un tanar cu 10 pe linie isi cumpara o vila in 3 ani. La noi cumpara un cotet comunist dupa 20 de ani de rate.

 

Asta e diferenta dintre romania si vest: multi prosti ca tine vor sa se bucure pe moment si sa faca azi credit ca sa se creada la casa lor sau sa nu imbogateasca proprietarii. Realitatea insa e ca rata e de 3 ori mai mare ca chiria, iar banii bagati in case nu produc nimic. Masa de prosti romani fiind mare, sume uriase au fost date credite imobiliare in loc ca cei bogati sa faca fabrici si ferme.

 

Destept e cel sarac care sta in chirie si pune bani deoparte. Prost e cel cu credit: se estimeaza ca 30 de clienti prima casa s-au sinucis cand nu si-au mai platit ratele - dar presa nu zice nimic iar tu esti mult prea lenes si prost ca sa te informezi singur.

 

Succes in viata, pramatie cu nume fals care incerci sa minti lumea pe internet. Crezi ca lumea te crede fiindca ti-ai pus un nume fals, mincinosule !