Închideţi expoziția Our Body: Universul Interior-Muzeul Banatului

Quoted post

Andrei Popescu

#5 Oameni nebuni

2016-02-17 18:13

Inloc sa incurajati stiinta si sa vedeti ce se afla in interiorul vostru preferati sa recurgeti la credinta. Romania inca traieste in evul mediu. va este friica de adevar.

Raspunsuri


Musafir

#42 Re: Oameni nebuni

2016-02-22 11:53:40

#5: Andrei Popescu - Oameni nebuni 

  Nu ne aflam in evul mediu ca sa trebuiasca sa ne uitam la cadavre neindentificate. Asta a ramas ca un fel de mostenire de la parintii medicinei clasice care nu aveau atlase si programe pe calculator etc, ci doar niste schite facute de maina. In concluzie erau necesare la vremea respectiva. Acum nu mai este cazul. Iar aceasta expozitie exploateaza dorinta omului pentru senzational cu pretul a sute de vieti sacrificate si sute de familii distruse (numarul este de ordinul zecilor de mii).

Un doctor mi-a spus asa: "Ca replica la utilitatea vizitarii acestei expozitii as spune ca este complet gresit sa spui ca vei capata cunostinte despre modul cum functioneaza corpul uman deoarece corpul uman este viu si contine foarte multe sisteme si mecanisme de functionare, si pentru a invata felul cum functioneaza este esential sa fie viu. Al doilea punct este ca chiar daca ar fi ceva viu acolo tot nu ai putea vedea deoarece aceste mecanisme sunt la nivel celular si molecular si nu pot fi vazute cu ochiul liber. Ele sunt descrise in amanunt in cartile de fizologie si fiziopatologie a corpului uman ca rezultat a studiului a zeci de ani. "

Raul

#56 Re: Oameni nebuni

2016-03-03 08:34:48

#5: Andrei Popescu - Oameni nebuni 

 daca inca nu ati ajuns la concluzia ca stiinta si credinta pot coexista, va recomand sa va apucati de citit.