OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

HAI SUS !

#510 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-05 22:58

#507: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dar nu se rezolva problema voastra cu legi de genul asta mai omule. Nu cu legi facute pe picior cu interesul familiei in dreapta de un personaj care se crede "buricul pamantului". Din partea lui, daca nu era fratioru' putea sa vina propunerea si putea sa se redacteze o lege clara, stricta si fara loc de interpretare. Se putea face intr-o comisie parlamentara laolalta cu specialisti in domeniu, cu astia dintre dezvolatorii imobiliari, cu reprezentanti ai tuturor ramurilor conexe creditarii, intelegi? Nu s-a vrut. Daca se facea asa de la inceput, daca se facea o lege clara la care sa nu aiba de spus nimic nici bancherii, care sa nu ii sperie si pe constructori, care sa nu ii sperie pe viitorii clienti, care sa nu lase motiv de reintoarcere la Parlament acum tu erai in vacanta, probabil prima dupa niste ani de stres, cei care semneaza erau si eu linistiti, pe scurt nu mai era tot taraboiul asta. Dar nu, pe initiator l-a durut in pix de sfaturile altora. 

Dar cand se alege calea de bagare a legii, prost scrise, asta e adevarul, nu il spun eu, il spun si aia de la CE, cu forta, cand angrenezi un individ agresiv care la randul lui ii porneste pe altii ca sa denigrezi pe oricine iti sta in cale cum vrei sa arate lucrurile? Cum sa vina alaturi de tine specialisti sa te ajute in formularea unei legi beton cand au fost porcaiti de oamenii din spatele tau atunci cand au incercat sa iti arate unde ai hibe? Asculta emisiunea lui Guran despre lege. Sa vezi ca la un moment dat spune, "aceasta lege a beneficiat de o campanie PREA agresiva de promovare". 

Nu poti sa excluzi de la calcul efectele negative ale unei legi, ca vorbesti tot de cetateni. Nu poti sa vii sa spui :"e bine ca scad preturile la case". ca iti pui in cap dezvoltatorii. Nu poti sa ii scoti din calcul pe astia, ca nu au nicio vina. Chiar daca pui hoarde de golani online sa ii ponegreasca si sa spuna "profitori care s-au ingrasat ca paduchele" asta nu inseamna ca lucrurile stau asa in realitate. Pentru ca atunci cand, scuze de expresie, te pisi pe un afacerist s-ar putea ca unii straini sa nu mai vina cu bani la tine. Atunci cand unul transforma un camp plin de ciulini intr-un cartier nu poti sa il etichetezi ca fiind profitor si sa il bagi in ma-sa. Un legiuitor adevarat il cheama si pe ala si face in asa fel incat ala sa nu aiba de pierdut.

Nu poti sa excluzi de la calcule viitorii clienti ca ti-i pui si pe aia in cap. Nu poti sa minti 3 luni ca nu creste niciun avans. Din nou, vin oameni cu experienta care vor sa iti spuna ca esti praf la domeniul bancar. Ce faci? Te doare in pix, trimiti mail agresivului si ala trimite postacii sa ii ameninte pe aia care isi pun anumite intrebari cu orice inclusiv cu moartea. Vine ziua in care cresc bancile avansul si tu o tii tot pe a ta, o virgula nu schimbi, te doare tot in pix. Pui acelasi agresiv sa fie si mai agresiv. 

Si ce rezulta de aici prietene daca tragi linie? Ca o lege prost gandita, sustinuta prin manipulari, amenintari si victimizari care nu numai ca v-a amanat problemele voastre, care face probleme si altora, care iti repet NU AU NICI O VINA pentru situatia voastra, e tinuta in continuare in brate chiar si dupa mesajele clare trimise de o parte a societatii, de experti, de CE, BCE, etc. Asta nu inteleg multi dintre voi, asta nu inteleg nici propagandistii agresivi din GCCC in frunte cu marele lider. 

Raspunsuri

Traiasca Adevarul

#525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:28:30

#510: HAI SUS ! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neobositul postac, da sfaturi si solutii din subsolul lui cel imputit!

Deci oameni buni care mai cititi pe aici sau in alte locuri. Acest postac se zbate sa spuna lumii ca de fapt bancile sunt buneeee si ne vor binele!Si ca de fapt cu acesta lege tineretul va cel care va avea o problema, pentru ca nu vor mai putea sa ia credite decat in conditii foarte grele! In sensul acesta jigneste oameni pe care nici macar nu i-a cunoscut, macar la nivel de conversatie personala ci doar ca replici la ineptiile lui necurate, debitate si vomitate pe o groaza de saituri. In realitate aceasta lege va pune orice client al bancii (NU DOAR TINERII) si al altor entitati de creditare la acelasi nivel si in situatia, neplacuta bancilor, de a putea negocia. 

E greu sa spuna aceasta realitate in conditile in care isi castiga traiul mizer de pe urma acestor postari, pentru o bruma de venit sau poate chiar pentru bani multi. Nu cred ca e usor pentru nimeni sa aiba constinta impacata in urma infectiei pe care o revarsa asupra poporului din care bancile inca sug atata cat isi doresc iar BNR le sustine!

Draga postac, te compatimesc dea dreptul, insa esti patetic in acelasi timp.

Incerci sa manipulezi prin a folosi tot felul de adresari fata de cei care au inteles realitatea si acum lupta sa iasa din capcana bancilor. 

Lumea intelege foarte bine ca de fapt aceasta lege va putea fi folosita ca protectie atunci cand banca nu va fi onesta in relatia sa cu cel care a semnat contractul. 

De fapt tu postacule, incerci sa indrepti romanii spre aceeasi boala care bancile au reusit sa o raspandeasca in Romania. 

ROMANI !

In alte tari europene si nu numai, bancile nu isi permit sa aibe dobanzi atata de mari ca la noi. 

In alte tari salarile sunt mult mai mari si ratele sunt mai usor de platit.

In alte tari ca Austria, Germania, Spania, locuintele costa cat in Romania, e normal?

Aceste preturi sunt acum fixate artificial si nu reflecta realitatea, insa aici au de castigat bancile si dezvoltatorii imobiliari, sau mai bie zis samsarii!

Asa ca, in functie de ce doriti, puteti sa votati! Alegerea e a voastra!