Spune NU Ansamblului Rezidential din Strada Jepilor, Brasov !

Quoted post


Musafir

#102

2015-12-17 18:22

Racadaul, unde am locuit 10 ani, este cel mai frumos cartier al minunatului oras Brasov, tocmai pentru apropierea lui de padure. Acum, in momentul in care marea amenintare a defrisarilor iresponsabile ameninta padurile Romaniei, anumiti "edili" la fel de iresponsabili vor sa distruga o parte din frumusetea acestui cartier??? Sub nici un motiv nu pot fi de acord!!!

Raspunsuri

Marius

#137 Re:

2016-01-08 14:27:05

#102: -  

Sa stii ca si eu am vrut sa ma mut in Racadau. Chiar este frumos. Dar stai putin pe un scaun ca o sa iti zic una de o sa cazi de uimire. Stiai ca inainte de blocul undei stai, si sub tine era padure?

Uaaaau...

Stiu

Uaaaaaaaaauuuu

Stii de ce e Racadau un cartier frumos? Pai in primul rand pentru ca este un cartier. Format din blocuri.

Stii ce inseamna ca un cartier sa fie aproape de padure? Adica sa fie padurea langa el. Deci cum ar veni: ai pe o parte blocuri si pe alta padure. Stiu ca e deosebit de greu de inteles lucrurile astea incredibil de complicate dar am sa incerc sa iti dau multe ragaz ca sa pricepi.

Deci daca adaugi blocuri in cartier, nu inseamna ca nu mai ai padure in cartier. Inseamna doar ca nu mai esti tu ultimul ghiolban care sta intre betoane si se plange de restul betoanelor. Mai e un ghiolban intre tine si padure. Atat. Uite-te la harta brasovului pe Google Maps, o sa vezi ca e padure de la balconul tau chicios si pana la timisu de sus. Daca se mai face acolo un ansablu nu inseamna ca nu mai e padure in cartier, deoarece si blocul ala face parte din cartier, si padurea e langa el.

E ca si cum s-ar plange de ala care sta pe strada Carpenului ca blocul tau de pe Jepilor ii intristeaza copii.