Interzicerea fumatului în localuri

Quoted post


Musafir

#927

2015-11-30 21:08

Buna seara! Chiar nu observati ca semnand aceasta petitie faceti cu deplin discernamant o discriminare. Eu sunt fumatoare si daca vreau sa intru intr-un loc public prima oara ma interesez daca am voie sa fumez. Daca in respectiva incinta fumatul este interzis merg mai departe pana gasesc un local unde imi este permis sa fumez. Asa trebuie sa procedati si voi nefumatorii. Daca ceva nu va convine, nu va place sau nu va face bine plecati din acea locatie si cautati o alta locatie care va este pe plac. Asa este normal in viata asta. 

Raspunsuri

Ionela

#948 Re:

2016-01-10 11:41:11

#927: -  

 Tu cred ca nu realizezi cat de mult poate sa dauneze sanatatii fumatul! Aceasta petitie ar avea printre altele si menirea de a scadea incidenta patologiilor datorate cauzei pulmonare. Daca nu esti de acord cu metodele benefice sanatatii care ar trebui de altfel sa fie aplicate intr-o societate civilizata, poti fuma singura in perimetrul casei tale, fara sa expui si pe ceilalti la fumatul pasiv. Eu zic sa nu te mai simti discriminata, tinand cont cat fum am inghitit eu de-a lungul anilor din cauza celor care fumeaza.

Anonima

#950 Re:

2016-01-21 07:17:58

#927: -  

Draga mea si eu sunt fumatoare dar mi se pare o idee destul buna sa interzica fumatul in localuri. Vara trecuta am fost plecata in spania si de fiecare data cand eram la local cand voiam sa fumez ieseam afara :) fumatul interzis in localuri ar duce multe beneficii