Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Quoted post


Musafir

#2023 Re: Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române

2015-11-06 20:37

#2016: - Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române 

 Îmi pare sincer rău că nu mă urmăriți. Îmi cereți cifre după ce în prealabil Vă spuneam că aceste cifre sunt problema . Și mai ales netransparența instituției pe care o reprezentați  ( probabil ) / sau căreia îi țineți partea - în ceea privește tocmai suma acelor cifre .

O sa va ajut . De la 2 imobile în sus ( pana la 13800 sau câte Dzeu sunt ...Cine le mai tine socoteala ?!) impozitul ar reprezenta o cifră . Hilară ( pentru noi plătitorii de taxe inclusiv de înmormântare ). Care ar trebui să ajungă la bugetele locale. ( dar nu ajung ...) . 

Pe bune ?!... Chiar trebuie să vă explic că numai neplata acestor impozite este un venit ? Acum vorbesc la nivel macro . Nu poți vorbi altfel despre un mamut imobiliar decât la un nivel macro. 

Sa dăm exemple : Luam orice municipiu din țară și constatăm existența unei catedrale în zona A a localității . Un apartament de 50 mp în zona ultracentrala este impozitat cu o suma de ( sa zicem ) 150 lei / an  . 3 lei / mp. O nimica toată . Luam acum catedrala și socotim. 3 lei x 500 mp ( în cazul amărăştenilor ) = 1500 lei . Adică trei pensii. Și raționamentul poate continua. Mă lipsesc de actele de caritate / filantropie pe care vă lăudați că le faceți. ( la fel de netransparent) .Prefer sa o iau contabil ...Și sa constat ca numai din impozitarea respectiva pot sa rezolv probleme sociale pe care BOR cu toată bunăvoința nu le va rezolva vreodată . 

Să vorbim de activitățile economice desfășurate de BOR ? 

Să vă povestesc experiența mea cu achiziția de vin din rezervele BOR de la Iași ? Fără factură ... 

A fost OK vinul ... l-am numit FF ( Nu PF ) ...

Raspunsuri

gabriela

#2027 Re: Re: Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române

2015-11-06 20:50:04

#2023: - Re: Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române 

 totul se opreste la bani... unde este credinta ... afaceristi murdari si lipsiti de scrupule cu calculele la purtator; vreti sa gasiti o noua sursa de venit ca sa mai aveti de unde fura, caci gale nu se mai pot organiza, afaceri gen Microsoft nu mai puteti aduce, tara ati vandut-o pe 2 lei, SINGURA CREDINTA A FOST PASTRATATA DATORITA GRIJI PREAFERICITULUI DANIEL, care vrea sa spele pacatele voastre si ale sangelui varsat de pomana in 1989.

loviti in biserica, loviti in Dumnezeu!

cred ca nu intelegeti un lucru neam de vanzatori, sunteti asemeni lui Iuda, luati bani de la biserica, si poate veti ajunge ca el, sa va puneti streangul de gat


Musafir

#2043 Re: Re: Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române

2015-11-06 22:46:08

#2023: - Re: Re: Re: Re: impozitarea Bisericii Ortodoxe Române 

 După căte văd răspunsul se dă tot cu vorbe, nu concret deşi activitatea-afacerea pe care o faci sau zici că o faci, implică o viziune mai largă asupra cifrelor şi prognozarea lor.

În fine, de aceea nu cred că eşti comerciant. În plus, dacă ai fi, nu ai prea avea timp de scris articole lungi. Mai degrabă eşti cadru didactic sau funcţionar. 

Îţi voi face eu această demonstraţie... Dar nu acum . În cursul zilei.