Metrou de Noapte - Bucuresti Orasul care nu doarme

Quoted post

Andrei

#10

2015-08-05 10:27

Este o idee extrem de proastă pentru București-ul și implicit România noastră! Ar fi nevoie de un efort financiar extrem de mare pe care nu ni-l putem asuma. Pe lângă asta mersul non-stop al ramelor de metrou poate duce la defectul acestora, motoarele și alte componente încingându-se până la extrem. De asemenea întreținerea căii de rulare trebuie efectuată noapte de noapte fără nici o excepție fie ea și o zi. Domnilor care ați inițiat petiția, vă rog eu, gândiți înainte să porniți aceste petiții, ori aveți cap doar ca să nu vă plouă în gât? 

Raspunsuri

Laura

#34 Re:

2015-08-05 14:03:42

#10: Andrei -  

 Andrei,

Publicul cere, are speranta ca i se va oferi, cu toate ca sunt slabe sansele si nu pentru ca nu ar exista fonduri sau nu s-ar putea efectua intretinerea caii de rulare, ci pentru ca altele sunt ,,prioritatile'' in tara asta. Pentru o dezvoltare a orasului si implicit a tarii, avem nevoie de o astfel de schimbare, avem nevoie sa se introduca trenurile de metrou si pe timp de noapte, nu sa REasfaltam soselele Romanieii de zeci de ori, nu sa schimbam borduri. Daca nici asta n-ar fi o buna idee pentru tara asta, nu stiu daca ar exista altele! Nu ar trebui sa iti faci griji ca se vor strica trenurile sau sinele sau orice altceva, acest lucru este va intampla oricum candva si nu poarta nimeni aceasta vina. Hai sa ne gandim si la necesitatile noastre, macar putin, fara sa purtam grija eventualelor viitoare ,,incidente'' care se vor petrece odata cu implementarea acestei idei.

Este de apreciat aceasta idee de viitor pe care acesti ,,domni'' care au initiat petitia au avut-o. De astfel de idei are nevoie tara asta!

O zi buna!

.

#93 Re:

2015-08-10 23:49:32

#10: Andrei -  

 Dar oare alte tari cum reusesc sa aiba si metrou pe timpul noptii si sa si intretina metroul tot pe timpul noptii? 

A da ei nu gandesc lenes.