CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE

Quoted post


Musafir

#1

2015-08-03 11:24

Pt linistea mea!

Raspunsuri

NSPNTJ

#111 România și românii au ajuns de râsul lumii

2015-08-09 12:48:24

#1: -  

   M-ați făcut praf cu motivul "dle musafir"! Cele de mai jos nu sunt replică la mesajul dv.!

   După ce, în ziua de Crăciun, l-am ciuruit cu sute de gloanțe pe cel care a fost al treilea lider mondial din acea perioadă (Românie, Românie), (Democrație în UE).

    Mai mult sau mai puțin toți avem o contribuție la această stare. Mai precis cei cu vârsta de cel puțin 18 ani din 1989 și până azi. Am ajuns milioane de lași și de milogi în țară, milioane de ... afară! Atât în țară cât și afară "buburoșii lumii" fac 2xpi pe majoritatea românilor! În țară și în presă o face chiar obrăznicătura de Patapievici plătitit gras chiar de către noi!

   În timp ce turcaletele dezintegra pe polițistul român o obrăznicătură de "plagiator șef" aproba construirea unei moschei în București! Unde ești tu Țepeș doamne... să-i lecuiești și pe turci și pe trădătorii noștri, și pe prostiutuatele românce care se duc la Instambul... Pe vremea lui Țepeș românii mureau să nu pătrundă picior de turc în țară și să elibereze partea din Dobrogea ocupată după moartea bunicului său Mircea cel Bătrân. Azi excrocii noștri fac cârdășie cu excrocii turci care se umplu de bani, regulează sute de românce curve, și apoi dezintegrează un polițist român! Colegii acestuia măcăne din gură, fac paradă că-l duc în Israel să-l repare evreii,etc. Regulați o turcoaică la Istambul sau dezintegrați un polițist turc și vedeți dacă mai sunteți în viață! Nu întâmplător turcii au cucerit/speriat și sperie lumea căci n-au comportamentul nostru de lași și trădători! Pe vremea lui Țepeș românii au murit pentru lașii de noi. Cu numai 25 000 de țărani neinstruiți și înarmați cu furci a redus la jumătate oastea superinstruită și înarmată de 250000 de turci condusă chiar de Mahomed al II-lea cuceritorul Constantinopolului. Iar pierderile de țărani au fost minime! În plus Mahomed II a scăpat ca prin minune de pedeapsa personală a viteazului voievod care cu o mână de alți eroi au pătruns în tabăra și cortul sultanului!

   România este o țară "îngenucheată" de diverși excroci interni și externi. Dar noi am permis aceasta. Nici o instituție a statului nu funcționează cum trebuie datorită parazistării ei de către găști de excroci cu efect trădarea țării!

    Să luăm Ministerul de Interne datorită ultimului caz când un turcalete și-a permis să-l dezintegreze, la noi în țară, pe un polițist, printre puținii care-și mai fac datoria cu riscul vieții! Acest polițist, pentru un scurt moment, n-a avut instinct de conservare deși trebuia să cunoască (încă din primele clase de școală care din păcate nu ne mai învață ce este esențial pentru viață) că omul (și orice vietate) nu se naște cu piese de schimb! Îmi pare rău s-o spun dar a plătit taxă pe prostie care în anumite momente se manifestă la majoritatea românilor chiar și a celor geniali din care avem din belșug față de alții.

     Să ne amintim cum, cu circa 15 ani în urmă, un țigan taie cu sabia mâna unui polițist.  Cum de este posibil așa ceva. Face la unguri (care au recucerit Ardealul și care își bat joc de noi în ultimii 25 de ani) un țigan așa ceva? Cu siguranță nu îndrăznesc căci știu ce-i așteaptă în "ciurdărie/țigănie"! În ultimul sfert de secol aproape fiecare secție de poliție a devenit o feudă a comisarului șef și a găștii lui de excroci, lași, mincinoși,etc. care vor să "educe" pe toți subalternii după chipul și asemănarea lui! Mulți sunt complici cu bandele de hoți care terorizează satul/comuna/cartierul/orașul! Structura și comportamentul de la acest nivel se agregă până la minister și ministru! Un polițist își riscă viața să prindă un infractor periculos și constată că șeful/procurorul/judecătorul îl găsește nevinovat și-l eliberează! Acest fapt, salariul celor de jos,etc. creiază defetismul, adună gunoaiele în instituție,etc. Și apoi instituția nu mai este respectată nici de noi nici de turci spre exemplu căci se înțelege că nici de supușii "împăratului" Iulian sau ai "regilor" Cioabă și Stănescu!

    A nu ne respecta instituțiile este ca și cum am face 2xpi pe noi înșine și desigur pe neam și țară! Orice instituție este după "chipul și asemănarea noastră"! Putem să ne milogim după legi, putem să le avem dar dacă nu putem să ne respectăm pe noi nu putem să respectăm pe alții și desigur că nici ceilalți nu dau doi bani pe noi!

     Pentru polițiști (și nu numai) prima lecție de o oră înainte de a vă apuca de meserie: "Omul nu se naște cu piese de schimb"! Apoi, dacă puteți "Toți pentru unul, unul pentru toți" dar nu la minciună, lașitate, excrocherii! Și nu mai fiți în postura de milogi față de pedepsirea acestui turcalete încurajat de excrocii noștrii inclusiv din Poliție!

     Burebista, cel mai mare rege al nostru a reușit să unifice acest neam cu două milenii în urmă și astfel a creat cel mai mare regat din Europa de atunci și până azi. Budapesta se numea Carpis! Regatul cu aproximație se întindea de la Salonic la Marea Baltică, de la Boemia până dincolo de Nipru! Burebista a fost asasinat iar urmașii au făcut praf regatul. Mai avem circa 1/7 din acest regat, iar toți vecinii, plus cehii, slovacii și polonezii, care n-au plătit încă chirie și daune (pe circa un mileniu) lui Burebista își bat joc de noi și de puținii români care mai supraviețuiesc în afara granițelor actuale, ne consideră țigani și neam de slugă!

     Cine are urechi să vadă sau ochi să audă!

                                                                                           9 Aug 2015

NSPNTJ

#112 Completare

2015-08-09 14:18:52

#1: -  

     Cazul românului polițist dezintegrat, pe teritoriu românesc, de către o obrăznicătură de turcalete este legat de asainarea lui Teo Peter de către un american pe care l-am lăsat nepedepsit, de recentul accident al altui soldat american (lăsat nepedepsit) care face ce vrea cu orice român, de infractorii unguri refugiați în orașul Carpis al lui Burebista, etc. La bulgari americanii dacă fac aceleași fapte nu pot părăsi Bulgaria și sunt judecați de bulgari! Aleșii acestor generații nesimțite (care se văicăresc apoi continuu) au dat mână liberă soldaților americani să facă ce vor pe și de pe teritoriul României!

     Singura reparație pe care polițiștii o pot aduce colegului lor este să investigheze și să aducă în justiție pe toți complicii români, inclusiv a polițiștilor găinari, la excrocheriile turcaletelui pe teritoriul țării! La măcănit/smiorcăit suntem foarte buni dar în acest fel mergem ca racul și toate obrăznicăturile pământului vor face ce vor cu noi și cu prea multele nostre curve feminine (vezi cazul de la Pitești unde un islamic buburos a regulat sute de românce proaste și fără pic de demnitate fiindcă nu mai sunt bărbați români măcar să le reguleze) dar și masculine!

                                                                                                                                                9 Aug 2015
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...