Scoaterea imunitatii soldatilor americani!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Scoaterea imunitatii soldatilor americani!


Musafir

#26

2015-07-09 12:27


Musafir

#27

2015-07-09 12:42

Am semnat pentru ca legea trebuie sa fie la fel pentru toti indiferent de natie, religie, culoare.

Musafir

#28

2015-07-09 13:02

Pentru ca acea fata sufera din cauza unui om inconstient, care nu isi merita statutul de soldat american, nici macar imunitatea care il va scapa de pedeapsa de a platii pt faptele sale! Ar trebuii sa fie un exemplu ,nu un inconstient teribilist !
eu

#29

2015-07-09 14:22

NICI UN OM NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE.    PUNCT


Musafir

#30

2015-07-09 14:29

Deoarece noi nu suntem bataia de joc a Europei.

Musafir

#31

2015-07-09 15:14

Pentru simplul fapt ca as vrea sa nu se mai intimple asa ceva

Musafir

#32

2015-07-09 15:33

Sa plece de tot din tara soldatii americani, nu ne ajută cu nimic, iar in cazul unui conflict armat oricum suntem istorie.

Musafir

#33

2015-07-09 15:39

In Italia 2 soldati americani care au violat o romanca si au batut-o au ajuns la inchisoare in Italia si au fost judecati de un Tribunal Italian civil. Persoanele din cadrul militar , in momentul comiterii unei infractiuni pe teritoriul altui stat decat cel de apartenenta trebuie sa devina civili in fata legii !

Musafir

#34

2015-07-09 16:03

Dupa parerea mea chiar daca el va scapa basma curată in fata legii in fata lui Dumnezeu nu va fi la fel....  Multa sănătate Aghi !!!

NSPNTJ

#35 Americanii fac ce vor în țară deoarece aceste generații sunt pline de lași și nesimțiți

2015-07-09 17:59

Americanii fac ce vor în țară deoarece aceste generații sunt pline de lași și nesimțiți   

   1. Pentru autor și nu numai. Puteați să amintiți cum a fost omorât și artistul Teo Peter. Obrăznicătura de american a fost lăsat de slugile lor - aleșii noștri pe o "bere și trei mici" să fugă din țară. Desigur șobolanul laș s-a ascuns în SUA unde știa că este protejat de armată și nu numai. De ochii lumii și manipularea naivilor de români, autoritățile americane au mimat un proces. Țara care exportă "democrația" cu rachetele este chiar mult mai plină, decât noi, de lași, egoiști și de mincinoși îmbuibați pe seama amărâților planetei!

   2. Eu cred că moartea artistului Teo Peter n-a fost un accident ci un asasinat prin care americanii au dorit cel puțin să transmită un mesaj unor țări precum România pe care au râvnit-o de mult, au bombardat-o în 1944 dar au făcut-o cadou rușilor contra alt cadou la schimb desigur așa ca între "aliați" între care există o întrecere pe tema dominației pe planetă!

   După perioada președinților Nixon, Ford, Carter (care l-au tratat pe picior de egalitate) Ceaușescu le-a "stat în gât" următorilor președinți. Mai mult le-a desconspirat public planurile agresive după schimbarea cu 180 grade a politicii acestui "imperiu mascat"!

   3. Metamorfozarea politicii americane s-a produs odată cu al doilea război mondial dar mai ales după asasinarea celui mai iubit președinte american John Kennedy. Asasinii nu s-au oprit până n-au exterminat întreaga familie de bărbați Kennedy! Câțiva ani mai târziu după Dallas 1863 l-au asasinat pe Robert fratele care era la un pas de a deveni următorul președinte Kennedy! Acesta nu numai c-ar fi pedepsit pe asasini dar ar fi continuat politica pacifistă a lui John. Trecuseră mai bine de 30 de ani de la asasinarea tatălui iar fiul său John jr. a avut curajul (ignorând primejdia vizibilă din istorie) să-și anunțe candidatura la președenția SUA! A fost un personaj puternic, superinstruit și carismatic ca și toți bărbații din această familie. Își pilota propriul avion care se prăbușește în Atlantic între două zone de uscat, nu prea depărtate, din Caraibe! Se duceau la o nuntă împreună cu soția sa și moare astfel "întâmplător"! 

    Jack (fratele mai mare al lui John și pe care tatăl îl dorea ca președinte) moare ca pilot de vânătoare în al doilea război mondial! John era să nu se mai întoarcă și el în viață din război deoarece vasul său fusese bombardat și s-a scufundat. Prin prezența lui de spirit s-au salvat majoritatea marinarilor din echipaj. Pacifismul acestor bărbați nu era întâmplător, ei au trăit ororile războiului din cauza căruia au avut o pierdere grea în familie! În plus erau urmași de emigranți irlandezi popor supus la genocid de către ocupantul englez al insulei Irlanda aflată azi divizată și frații învrăjbiți inclusiv religios (catolici/protestanți)!

    4. Probabil, John Kennedy a fost primul și ultimul președinte catolic al SUA! Și acesta a fost un motiv de ură a "englezilor" (preponderenți în colonizarea și dominarea SUA după germani) contra unei minorități de irlandezi catolici care nu se împacă cu armata engleză în Irlanda!

     5. Nici după 60 de ani "bizonii" nu știu cine au fost asasinii de la Dallas și nu numai. Au înghițit gulgute în toată această perioadă și nici nu le pasă să afle cum nu le pasă că București nu este Budapesta ungurilor care pe vremea lui Burebista, cel mai mare rege al românilor, se numea Carpis!

     6. Probabilitatea ca artistul să se întâlnească la 4:30 dimineața pe soldatul american beat și într-un bolid este aproape de zero. "Accidentul" trebuia să se întâmple nu cu un anonim român (de care nu afla țara și planeta) ci cu un artist foarte cunoscut. Prin acest "accident" americanii au obținut și rezultatul unui test de nesimțire a acestor generații pentru planul viitor de aplasare baze,etc.

     7. Dacă un astfel de accident, și mai ales după fuga de răspundere a penalului, s-ar fi petrecut în Grecia sau Ungaria, Ambasada Americană ar fi trebuit să fie evacuată de urgență pentru o oarecare perioadă de timp cel puțin până la returnarea infractorului! Chiar și în țări populate de boșimani și hotentoți ar fi trebuit să se ia măsuri de urgență!

Detalii Wiki: Teo Peter -RO | Teo Peter - En

Legat de familia de irlandezi catolici Kennedy, conflictul secular irlandezo-englez: Unificarea Irlandei

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-07-09 18:07



Musafir

#37

2015-07-09 18:18

Sa fim cat mai multi ca sa putem birui . Jos USA ....cu betivii lor cu tot !

Musafir

#38 Re: dreptate

2015-07-09 18:28

#17: -  

 Vrem dreptate ?


Musafir

#39

2015-07-09 18:33

America ne considera tara de mana a treia.
Daca se intampla intr-o tara respectata,betivul criminal din cazul
Teo Peter ar fi fost pedepsit dar cum s-a intamplat in Romania
betivul criminal A FOST GASIT NEVINOVAT DE INJUSTA JUSTITIE AMERICANA
Ma tem ca si in acest caz injusta justitie americana il va gasi nevinovat pe betivul infractor.

Musafir

#40 Re:

2015-07-09 18:36

#16: -  

 Beat la volan?!


Musafir

#41

2015-07-09 19:29

Soldatii americani se comporta in Romania la fel ca srabunii lor in zonele locuite de bastinasii Americii. N-au nicio raspundere si nici sa nu va imaginati ca vor aduce binele in Romania. Unde au mai adus binele? in Irak, in Vietnam, in Afganistan etc...

Musafir

#42

2015-07-09 19:34

Pt k vreau să ajut la acesta stângere de semnături si a nu se mai repetă acel accident.

Musafir

#43 Re:

2015-07-09 19:57

#42: -  

 Groaznic accident .


Musafir

#44 Re: Re:

2015-07-09 20:06

#19: Octavian - Re:  

 Stop alcool.

NSPNTJ

#45 Lenea dv. este prea mare

2015-07-09 20:55

#42: -  

     1. Atât de mare a fost efortul încât ați simțit nevoia să faceți economie de timp. Dar constat că nu vă respectați, nu puteți respecta nici pe cititori și nici vocabularul celei mai evoluate limbi a planetei! Mai bine renunțați să vă etalați talentul pe acest comentariu care nu interesează pe nimeni și sufocați această rubrică care nu v-a mai prezenta interes pentru majoritatea celor ce accesează linkul!

      2. Unii sunt foarte curioși să prezentați cum s-ar putea repeta același accident.

      3. Desigur că este posibil ca obrăznicăturile să facă alte accidente de circulație, alte porcării pe teritoriul țării noastre sau legat de românii și de România dar ar fi o mare performanță să repete "acel accident"!

       4. Profit de acest prilej să spun autorului că expresia "scoaterea imunitatii soldatilor american aflati pe teritoriul Romaniei" este neinspirată. Americanii cu "mușchii" lor nu permit la majoritatea statelor lumii să le judece infractorii! În puține state n-au curajul să aplice regula căci riscă un conflict militar de anvergură! Până și nemții au fost îngenuncheați zeci de ani după ce au fost înfrânți în criminalul război II mondial declanșat (ca și primul) de nemții dementului Hitler, unguri, italieni, japonezi și de dementul Stalin! Desigur cu concursul englezilor și francezilor care au încurajat pe nemți contra rușilor și au crezut că-i pot "dirija" către ruși cu sacrificarea păcii mondiale și a unor popoare precum Cehoslovacia, Polonia, Țările baltice și nu în ultimul rând România!

         Politica aceasta a costat foarte mult omenirea căci Hitler a luat-o și spre vest unde unele țări inclusiv îngâmfata Franța au fost îngenuchiate repede deoarece generalii francezi se distrau la Cazino sau la Moulin Rouge! Apoi Hitler le-a trimis ceva "cadouri" zburătoare peste Canalul Mânecii până în Londra! Nu mai vorbesc de zecile de milioane de vieți căzute din inconștiența lor pentru a opri pe agresori pe punctul de a avea și arma atomică ceea ce ar fi condus la un dezastru necunoscut în istoria omenirii pe care ni-l imaginăm după doar două "cadouri" făcute de americani japonezilor care după primul nu au capitulat!

        Azi americanii nu-și mai permit să trateze pe germani la fel căci s-au întărit mult după reunificare și se constată o tendință de apropiere mascată între nemți și ruși!

         Cât despre noi, ce să mai zicem căci ne-am comportat și ne comportăm cu americanii ca o prostituată cu peștele ei! Cunoașteți ca o prostituată să pună vreo condiție peștelui căruia îi face toate poftele și nu cârtește când o trimite  oriunde la produs?


Musafir

#46

2015-07-09 21:00

Nu este corect sa nu fie tras la raspundere ! TREBUIE PEDEPSIT ! PROSTIA SI GRESEALA SE PEDEPSESC!

Musafir

#47

2015-07-10 07:04

Pentru ridicarea imunitatii soldatilor americani

Musafir

#48

2015-07-10 07:39

Nimeni nu este mai presus de lege !!!!!!!!!!!!!

Musafir

#49

2015-07-10 09:14

pentru ca nu este drept ceea ce se intampla. nu conteaza si nici nu are importanta ce natie esti si nici macar ce grad ai. ai gresit, platesti! de ce sa scape bazma curata? pana la urma fata este in stare grava si din cauza lui are leziuni...ar trebui sa se ia masuri , nu sa-si frece mainile si sa zica ca n-au ce face. trebuie sa ia atitudine, nu sa lasam sa ia amploare ca asa ceva sa se repete.

Musafir

#50

2015-07-10 10:16

Fiecare om trebuie sa raspunda pentru faptele sale in special in astfel de situatii cu victime. Nu are relevanta de unde e persoana respectiva, trebuie sa respecte legea asa cum e pentru fiecare. Aici vorbim de victime, nu de faptul ca arunc o vorba doua despre ceva sau cineva !!!