CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE


Musafir

#101

2015-08-06 07:43

Pentru a intelege ca o schimbare a mentalitătii a celor ce conduc tara este impetuos necesară.Doar respectând legea putem progresa ca tară.Nu sunt politist dar acesti oameni trebuiesc protejați pt a-si îndeplini sarcinile de serviciu.Cocalarii si cei cu bani trebuie sa respecte si ei legile acestei tări....

Musafir

#102

2015-08-06 18:30

Nu va fie frica fratilor sa folositi armamentul....eu l-am folosit in 2002 si nu am avut mult de scris,daca nu-l foloseam ma alegeam cu un topor in cap

Musafir

#103

2015-08-06 19:52

In primul rand pentru ca sunt sotie de cadru MI

Musafir

#104

2015-08-06 19:56

Pentru schimbare,pentru liniștea copiilor noștri,pentru munca depusă de către acești oameni care sunt contestați mai tot timpul și nimeni nu îi ajută

Musafir

#105

2015-08-06 20:14

Vreau ca soțul și tata copiilor mei sa fie mai în siguranță sa știu ca vine următoarea zi înapoi acasa

Musafir

#106

2015-08-06 20:34

Pentru ca politistii merita acest sprijin, politistul fara posibilitatea de a putea folosi arma din dotare este aproape la fel de lipsit de putere ca un civil. Luati exemplul politiei din SUA , pentru orice lucru suspect politistul poate scoate si folosi arma din dotare , desigur cu respectarea cu strictete a legii uzului de arma !

Musafir

#107

2015-08-06 21:46

Bravo,sa fie ca in USA

Anonymous

#108 Re:

2015-08-07 13:43

#7: -  

 va multumesc 


Musafir

#109

2015-08-08 17:36

pentru a proteja toti politistii si a face ordine in tara noastra

Musafir

#110

2015-08-09 10:43

Folosirea armelor de foc de catre politisti si alte forte de mentinere a ordinii si sigurantei publice nu trebuie folosita doar pt autoaparare ci si pt apararea cetatenilor aflati in pericol iminent, aceasta insemnand deschiderea focului FARA ADVERTISMENT !!
NSPNTJ

#111 România și românii au ajuns de râsul lumii

2015-08-09 12:48

#1: -  

   M-ați făcut praf cu motivul "dle musafir"! Cele de mai jos nu sunt replică la mesajul dv.!

   După ce, în ziua de Crăciun, l-am ciuruit cu sute de gloanțe pe cel care a fost al treilea lider mondial din acea perioadă (Românie, Românie), (Democrație în UE).

    Mai mult sau mai puțin toți avem o contribuție la această stare. Mai precis cei cu vârsta de cel puțin 18 ani din 1989 și până azi. Am ajuns milioane de lași și de milogi în țară, milioane de ... afară! Atât în țară cât și afară "buburoșii lumii" fac 2xpi pe majoritatea românilor! În țară și în presă o face chiar obrăznicătura de Patapievici plătitit gras chiar de către noi!

   În timp ce turcaletele dezintegra pe polițistul român o obrăznicătură de "plagiator șef" aproba construirea unei moschei în București! Unde ești tu Țepeș doamne... să-i lecuiești și pe turci și pe trădătorii noștri, și pe prostiutuatele românce care se duc la Instambul... Pe vremea lui Țepeș românii mureau să nu pătrundă picior de turc în țară și să elibereze partea din Dobrogea ocupată după moartea bunicului său Mircea cel Bătrân. Azi excrocii noștri fac cârdășie cu excrocii turci care se umplu de bani, regulează sute de românce curve, și apoi dezintegrează un polițist român! Colegii acestuia măcăne din gură, fac paradă că-l duc în Israel să-l repare evreii,etc. Regulați o turcoaică la Istambul sau dezintegrați un polițist turc și vedeți dacă mai sunteți în viață! Nu întâmplător turcii au cucerit/speriat și sperie lumea căci n-au comportamentul nostru de lași și trădători! Pe vremea lui Țepeș românii au murit pentru lașii de noi. Cu numai 25 000 de țărani neinstruiți și înarmați cu furci a redus la jumătate oastea superinstruită și înarmată de 250000 de turci condusă chiar de Mahomed al II-lea cuceritorul Constantinopolului. Iar pierderile de țărani au fost minime! În plus Mahomed II a scăpat ca prin minune de pedeapsa personală a viteazului voievod care cu o mână de alți eroi au pătruns în tabăra și cortul sultanului!

   România este o țară "îngenucheată" de diverși excroci interni și externi. Dar noi am permis aceasta. Nici o instituție a statului nu funcționează cum trebuie datorită parazistării ei de către găști de excroci cu efect trădarea țării!

    Să luăm Ministerul de Interne datorită ultimului caz când un turcalete și-a permis să-l dezintegreze, la noi în țară, pe un polițist, printre puținii care-și mai fac datoria cu riscul vieții! Acest polițist, pentru un scurt moment, n-a avut instinct de conservare deși trebuia să cunoască (încă din primele clase de școală care din păcate nu ne mai învață ce este esențial pentru viață) că omul (și orice vietate) nu se naște cu piese de schimb! Îmi pare rău s-o spun dar a plătit taxă pe prostie care în anumite momente se manifestă la majoritatea românilor chiar și a celor geniali din care avem din belșug față de alții.

     Să ne amintim cum, cu circa 15 ani în urmă, un țigan taie cu sabia mâna unui polițist.  Cum de este posibil așa ceva. Face la unguri (care au recucerit Ardealul și care își bat joc de noi în ultimii 25 de ani) un țigan așa ceva? Cu siguranță nu îndrăznesc căci știu ce-i așteaptă în "ciurdărie/țigănie"! În ultimul sfert de secol aproape fiecare secție de poliție a devenit o feudă a comisarului șef și a găștii lui de excroci, lași, mincinoși,etc. care vor să "educe" pe toți subalternii după chipul și asemănarea lui! Mulți sunt complici cu bandele de hoți care terorizează satul/comuna/cartierul/orașul! Structura și comportamentul de la acest nivel se agregă până la minister și ministru! Un polițist își riscă viața să prindă un infractor periculos și constată că șeful/procurorul/judecătorul îl găsește nevinovat și-l eliberează! Acest fapt, salariul celor de jos,etc. creiază defetismul, adună gunoaiele în instituție,etc. Și apoi instituția nu mai este respectată nici de noi nici de turci spre exemplu căci se înțelege că nici de supușii "împăratului" Iulian sau ai "regilor" Cioabă și Stănescu!

    A nu ne respecta instituțiile este ca și cum am face 2xpi pe noi înșine și desigur pe neam și țară! Orice instituție este după "chipul și asemănarea noastră"! Putem să ne milogim după legi, putem să le avem dar dacă nu putem să ne respectăm pe noi nu putem să respectăm pe alții și desigur că nici ceilalți nu dau doi bani pe noi!

     Pentru polițiști (și nu numai) prima lecție de o oră înainte de a vă apuca de meserie: "Omul nu se naște cu piese de schimb"! Apoi, dacă puteți "Toți pentru unul, unul pentru toți" dar nu la minciună, lașitate, excrocherii! Și nu mai fiți în postura de milogi față de pedepsirea acestui turcalete încurajat de excrocii noștrii inclusiv din Poliție!

     Burebista, cel mai mare rege al nostru a reușit să unifice acest neam cu două milenii în urmă și astfel a creat cel mai mare regat din Europa de atunci și până azi. Budapesta se numea Carpis! Regatul cu aproximație se întindea de la Salonic la Marea Baltică, de la Boemia până dincolo de Nipru! Burebista a fost asasinat iar urmașii au făcut praf regatul. Mai avem circa 1/7 din acest regat, iar toți vecinii, plus cehii, slovacii și polonezii, care n-au plătit încă chirie și daune (pe circa un mileniu) lui Burebista își bat joc de noi și de puținii români care mai supraviețuiesc în afara granițelor actuale, ne consideră țigani și neam de slugă!

     Cine are urechi să vadă sau ochi să audă!

                                                                                           9 Aug 2015

NSPNTJ

#112 Completare

2015-08-09 14:18

#1: -  

     Cazul românului polițist dezintegrat, pe teritoriu românesc, de către o obrăznicătură de turcalete este legat de asainarea lui Teo Peter de către un american pe care l-am lăsat nepedepsit, de recentul accident al altui soldat american (lăsat nepedepsit) care face ce vrea cu orice român, de infractorii unguri refugiați în orașul Carpis al lui Burebista, etc. La bulgari americanii dacă fac aceleași fapte nu pot părăsi Bulgaria și sunt judecați de bulgari! Aleșii acestor generații nesimțite (care se văicăresc apoi continuu) au dat mână liberă soldaților americani să facă ce vor pe și de pe teritoriul României!

     Singura reparație pe care polițiștii o pot aduce colegului lor este să investigheze și să aducă în justiție pe toți complicii români, inclusiv a polițiștilor găinari, la excrocheriile turcaletelui pe teritoriul țării! La măcănit/smiorcăit suntem foarte buni dar în acest fel mergem ca racul și toate obrăznicăturile pământului vor face ce vor cu noi și cu prea multele nostre curve feminine (vezi cazul de la Pitești unde un islamic buburos a regulat sute de românce proaste și fără pic de demnitate fiindcă nu mai sunt bărbați români măcar să le reguleze) dar și masculine!

                                                                                                                                                9 Aug 2015


Musafir

#113

2015-08-09 17:15

atat politistii cat si militarii ar trebui sa aiba drept de a exercita acest drept!reprezinta tara si statul de drept!!
NSPNTJ

#114 Transformarea unei potăi/javre în dulău

2015-08-09 18:00

   Dacă privim scena făcută de colegii polițistului, zdrobit de criminalul turc, la transferarea acestuia afirm fără remușcare că este echivalentă cu scenele din 1990 când românii se băteau pe zdrențele occidentului azvârlite din camioane. Toate au fost filmate de occidentali care le-au difuzat în toată lumea! N-au plătit absolut nimic pentru aceste scene dar au încasat bani buni și mai grav au alimentat calomniile la adresa neamului românesc făcut de rușine de aceste generații inconștiente, nesimțite lașe care au vândut pe nimic țara străinilor și au amanetat viitorul a cel puțin șapte generații. Circa 3000 de miliarde euro ne-au scos din țară străinii și complicii lor românii trădători sub oblăduirea aleșilor noștri! Adică circa 100000 de euro de fiecare român care a trăit în această perioadă! Nu mai continui cu alte aspecte și mai grave printre care aceea că am ajuns să importăm 80% din hrana noastră!

   Similară/echivalentă este și șcena când polițiștii și-au aruncat șăpcile (parte din uniforma lor) peste gard la Cotroceni și au strigat ceva de genul "ieși afară javră ordinară" președintelui țării ales de noi pe o "bere și trei mici" sau nu. Polițistul ar trebui să aibe ținută, să-și pună puțin creierul la contribuție și să nu se comporte ca omul de rând, ca un analfabet înfuriat care nu mai judecă după ce tot el nu mai recunoaște cum a votat și pe cine a votat 25 de ani după ce jumătate din această perioadă am pupat la fundeni pe "bulibașa de Chirnogi, Oltenița" (erijat în salvatorul neamului) & co.!

   Reflectați și analizați singuri efortul pe huiduieli inutile (ba chiar utile pentru străini) a zeci de polițiști la adresa unui criminal turc care probabil era satisfăcut și de această scenă care-l transforma în mare erou al turcilor care sute de ani au terorizat Europa și nu numai și datorită cărora a pierit floarea neamului din vremurile unor conducători neînfricați care peste capul boierimii lașe au decis sacrificiile cu orice preț pentru apărarea neamului și a țărișoarelor române într-o luptă dezarmantă unu neinstruit contra zece instruiți și înarmați!
    Acea scenă seamănă cu una în care o biată potaie trece sfidătoare pe terenul unei haite care doar latră la stele ca și cum ar vedea o namilă de dulău!

                                                                                9 Aug 2015

 


Anonymous

#115 Re: România și românii au ajuns de râsul lumii

2015-08-10 04:34

#111: NSPNTJ - România și românii au ajuns de râsul lumii 

 din pacate !!!!!!!!!!!!! ce scrieti cam asa este !!!!!!!!!!! trist , si adevarat , nu venim pe lume cu " piese de schimb "

cu stima ,

mihaela marinescu

NSPNTJ

#116 Jertfa polițistului o șansă pentru România terfelită și batjocorită de toți

2015-08-10 11:52

   Armata a fost desființată televizat. Babiuc ne-a arătat cu mândrie patriotică cum taie tancurile pentru fier vechi! Dar curios avem inflație de generali obedienți unul la câteva sute de așa ziși profesioniști. Zeci de români vin în coșciug de pe teatre de război unde nu avem ce căuta! De jale și de foame este concurență să obții un post în care îți vinzi viața pe 2000 euro pe lună! Probabil că unii excroci iau și șpagă de la unii care nu știu dacă mai au ocazia să-și vadă copilul lăsat în burta soției îmbrobodită cu faptul că-și vor putea face o locuință,etc.! Am văzut câteva ființe din acestea în doliu după ce inutil au vărsat multe lacrimi!

   Poliția a fost redusă inadmisibil fapt ce a creat oportunități nebănuite pentru patronii firmelor de pază cu profituri grase pe seama unor amărâți plătiți cu 1000 lei. Sunt sate unde nu calcă picior de polițist iar sătenii sunt terorizați de hoți! În plus polițistul este, prin lege, "legat de mâini și de picioare", este umilit cu sabia de unul din ciurdărie! Pe lângă acestea se mai adaugă și complicitatea multor polițiști cu găștile de "teroriști"! Unui țăran i s-a furat drujba, a reclamat dar poliția nu făcea nimic. Culmea a găsit singur hoțul dar nici atunci "oamenii legii" n-au acționat! O știu de la păgubaș! Dar, în emisiunea TVR2 "de-ale lui Mitică" au fost date multiple cazuri halucinante! Dacă te încumeți să ajugi în instanță după ani și ani de tergiversări și eforturi te trezești cu o mare surpriză. Unii au ajuns să-și facă singuri dreptate dar nefiind de "meserie" au ajuns în mormânt!

   Circa 10 ani ministresa Rovana Plumb a călcat în picioare o biată femeie care a avut energia să apeleze la instanțe. Culmea avea titluri executorii (hotărâri irevocabile investite cu faimoasa formulă pentru organele statului) dar nu le executa nimeni, se redeschideau contestații,etc. căci ministresa își permitea să plătească avocați care fac din alb negru și viceversa! Am întâlnit pe această victimă (epuizată financiar, de circa 80 de ani) pe treptele unei televiziuni unde aștepta de zile s-o primească crezând în naivitatea sa că o va primi și atunci i se va face dreptate!

  Totul face parte dintr-un plan pe România conceput dinainte de Dec 1989 de către mentorii/stăpânii "salvatorilor"! Statul cu aceste organisme slabe este ușor de prăduit nonstop atât din interior cât și din exterior! Populația adusă la starea de a merge pe cele patru membre trebuie ținută tot timpul "în probleme" pentru a nu avea reacție la faptele importante pentru țară și a-și da votul aleșilor pe o "bere și trei mici"!

Deoarece:

   1. Prin vizita la spital, generalul Oprea a pozat interesul pentru polițistul dezintegrat de un animal turc care ne-a sfidat neamul, ne-a umilit râzând fără să tremure puțin (de pedeapsa acestor generații lașe) sau este dement;
    2. Generalul Oprea susține de ceva timp o potaie de premier (care a adus mari prejudicii țării fiind dovedit cel puțin plagiator șef adică hoț de muncă intelectuală și beneficiar de drepturile materiale și de promovare pe o astfel de diplomă de doctorat) și clamează în apărător al intereselor țării (argument de comportament și de stat în cel puțin două luntre nu mai spun cu ce);
   3. Potaia de premier în timp ce a sfidat medicii profesioniști ai țării a aranjat cu autoritățile lui "Mahomed II sau Suleiman Magnificul" construirea unei moschei în capitala României călcând pe lupta și jertfele generațiilor nelașe ale lui Mircea, Țepeș, Ștefan, Mihai,etc.;


   4. Sute de polițiștii au dezonorat uniforma când și-au aruncat șăpcile la Cotroceni pentru o cauză minoră pentru țară;

   Colegii polițistului au șansa istorică să anuleze construirea moscheii nu numai în București dar și în Dobrogea. Turcii și tătarii de pe teritoriul actual al țării (și din cel ocupat de vecini) trebuie să nu mai continue cu obrăznicia să redeschidă o rană nu complet cicatrizată. Au deja să ne plătească despăgubiri seculare pe ceea ce ne-au făcut sute de ani de stăpânire a ei și pentru agresiunea armată, tribut,etc. Ca un prin semn de normalitate să ne recupereze sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt de la Istambul pe care putea s-o recupereze ușor primul rege de import când, la 1878, l-a eliberat necondiționat pe generalul Osman Pașa după ce-au murit 15000 de români pentru eliberarea obrăznicăturilor de bulgari care ne sfidează și dețin încă pământuri românești de la linia Varna-Ruse inclusiv aceste orașe!

   O companie ordonată de polițiști să-i "cânte" zilnic plagiatorului șef și generalului Oprea această solicitare! Dacă este cazul să facă ceva "cântare" și la președintele "lucrului bine făcut"! Desigur că nu trebuie să arunce cu șapca din "dotare"! Eu nu cred că polițiștii sunt capabili de acest sacrificiu pentru țară și colegul lor. Este mult mai ușor prin huiduieli de mahala și măcănit televizat!

     Eu nu cred că mai sunt bărbați "cu sânge-n instalație" (expresia celebrului și regretatului cascador secui supercinstit și superpatriot Szobi Cseh în contra comportamentului secuilor) în țară!

    Nu mă consider bărbat deoarece mă simt responsabil că sute (nu una, două!!!) de românce proaste și fără pic de demnitate au ajuns, în exemplul de la Pitești, să-și dea trupul și sufletul unui excroc de islamic buburos turc sau arab. Era de preferat moartea dacă și în țară și afară am ajuns să cerșim ceva de muncă la un străin.

    Totuși personal am făcut ceva sacrificii (dacă nu pentru țară cel puțin pentru mulți lași și chiar complici, împotriva mea, cu agresorii lor, excroci notorii din care doar unii sunt azi în custodia DGP) care au condus la situația de a trăi 13 zile doar cu apă și nu numai!

                                                                                                                                   10 Aug 2015

NSPNTJ

#117 Povești cu polițiști, procurori, judecători și nu numai

2015-08-10 14:37

   Viața m-a pus în situații extreme, în care am avut de-a face cu toate categoriile de oameni inclusiv cu vietățile care locuiesc în canale și chiar cu prostituate. Am întâlnit o româncă, de circa 25 de ani, din însângerata Basarabie frumoasă foc pe care nu știam cum s-o "agăț" căci mama și tata mi-au sădit în minte să fiu cuminte și cinstit fapt ce a constituit un mare handicap de care n-am putut să scap!

   M-am hotărât să inițiez un dialog și spre surprinderea mea a cuplat prea repede căci în cap avea o problemă importantă pentru ea, să obțină cetățenia. Nu ușor și nu repede, am aflat o poveste dramatică trăită de o româncă capabilă să facă "orice" ca să supraviețuiască dar și pentru a-și ajuta familia lăsată în Basarabia! Fusese căsătorită cu un rus de care divorțase pentru că era gelos, bea și devenea violent. Avea un copil cu acestea pe care-l creștea părinții ei săraci și cu probleme de sănătate.

   Neprevăzând unele complicații și pierderile de timp am ajutat-o să-și facă buletin pe adresa mea! Ea vânduse drepturile derivate din cetățenie (transferuri fără taxă vamală a unor bunuri din Basarabia în România) unei rusoaice Larisa care avea relații și le băgase pe mai multe românce naive și înfometate (la propriu) într-o rețea unde câștigau un ban "cinstit"! Versata Larisa le promisese "marea cu sarea" și astfel prospera pe seama naivității, credulității și ușurinței de a se aventura în necunoscut a româncelor care se agățau de speranța lor la o altă viață!

   O singură dată am invitat-o acasă unde am stat de vorbă în timp ce am servit-o cu ceva mâncare căci se vedea că postise în acea zi. N-a fost ușor să mă prind de ce face "chiriașa mea" dar în discuții a scăpat frânturi din ceea ce ținea ascuns! Scopul ei era să ajungă în occident și să "lucreze" pe cont propriu! După ce i-am dat contractul de închiriere pentru buletin (din alte rațiuni decât cea care ne vine repede în minte) fata a dispărut complet din scenă dar nu scăpam de telefoanele Larisei care dorea "să-mi mulțumească" și să-mi dea "un cadou" pentru ajutorul dat "colegei"! Din această experiență interesantă am învățat ceva chiar dacă n-am avut ocazia s-o folosesc și o povestesc acum cu gândul de a fi utilă pentru măcar un român/româncă!

   După mai multe operațiuni de depopulare de români (transmutări, Siberia, prima linie în războaiele lor, înfometare, represalii, etc) a Basarabiei (și a celorlalte teritorii aflate acum la Ucraina) de după 1991 prin înfometare românii de acolo dar culmea și de la noi au dispărut cu milioanele și se risipesc în lume!

   Am deviat cu povestea de mai sus pentru a vă spune că am avut câteva experiențe cu polițiști, procurori, judecători complici cu unele personaje importante (chiar foști miniștri excroci) care azi se află în custodia DGP! Toți mi-au făcut mult rău și au contribuit consistent la starea de a trăi 13 zile doar cu apă!

   Cu toate acestea nu port pică instituției Poliție care ca și instituția Armată trebuie să devină puternice, simboluri de forță a statului și să iasă din starea jalnică de azi în care au fost aduse de excroci, lași, trădători de neam și țară! Nu mă interesează să arborez pentru o clipă un steag de Guiness Book în secuime unde românii, care mai sunt, sunt umiliți zilnic de "nem tudom" care practic au recucerit Ardealul! Văd steaguri obișnuite și jerpelite de vreme pe instituțiile statului! Observ că sunt instituții care nu arborează steagul nici de Ziua Națională! Televiziuni apatride dau pentru rating la "Breaking News" că militari români sunt complici cu americanii (de la De-Veselu) la sechestrare și violare de românce! După ce americanii l-au asasinat pe artistul Teo Peter și fac prăpăd, fără să pățească absolut nimic, pe șoselele țării!

   Încă o poveste reală! De câteva ori în viață (fiind singur prin locuri izolate dar odată și cu public) am fost umilit de câte o ceată mare de țigani lași! M-aș fi putut bate cu doi-trei dar știam că n-am nici o șansă mai ales că umblă cu cuțite la ei! Așa că am înghițit toate umilințele inclusiv cu scuipat pe mine! După toate acestea într-o seară acum câțiva ani, după mult timp, am întâlnit o cunoștiință simpatică. Am stat de vorbă la intrarea unui bloc central câteva ore și n-am observat că era aproape de unu noaptea și nu mai circulau decât taximetrele! Desigur că (ilegal și "camuflat" căci nu ne permiteam luxul să le consumăm la restaurantul din apropiere), consumasem trei beri (de 1/2 l) de fiecare. Am fi depășit dacă nu-mi temperam interlocutorul care se ducea să le aducă și le plătea căci eu eram lefter! Brusc la câțiva metri observ că vine spre noi o ceată de țigani! Știam că o să plătim scump această ședere târzie. Am apucat să-mi avertizez cunoștiința cu "atenție e groasă"!

   Am fost înconjurați și erau pregătiți să ne dezbrace,etc. Din explicațiile de mai sus știam că va fi o nouă umilire și că nu trebuie să ripostăm căci erau cu siguranță dotați pentru asemenea acțiune! Brusc aceștia ne părăsesc și scăpăm printr-o minune! Unul din observatorii lor le-a transmis un avertisment pentru retragere din atac! S-au regrupat pe stradă și mergeau ca nevinovații! O mașină de poliție le-a blocat calea și i-a băgat în dubă pe toți! Norocul nostru a fost că această mașină îi urmărea! Poliția ne-a salvat de ultima umilire care se putea sfârși rău căci după ce "bulibașa de Chirnogi, Oltenița" a împărțit țara într-o republică (a "salvatorului șef"-de Chirnogi), o împărăție (a lui Iulian) și două regate (ale lui Cioabă și Stănescu) obrăznicia/agresiunea (asupra românilor) supușilor celor patru a atins cote alarmante! Cel puțin noaptea aceștia controlează (la nivel stradal) viața localităților și orașelor țării!

   Într-o zi, Florin, băiatul unui amic (care a tremurat deseori pentru spiritul de dreptate al fiului pe care fără să vrea tot el i l-a inoculat) vede cu cinci țigani agresează o româncă pe o stradă populată! Fata striga după ajutor dar românii lași din jur nu făceau nimic! Cum aude și vede Florin nu stă pe gânduri la riscuri și salvează fata! După ce culcă doi la pământ ceilalți o rup la fugă! Câteva povești adevărate cu Florin și cu tatăl lui (care în tinerețe se comporta la fel) ne-ar face să gândim altfel! Amicul meu (tâmplar cu patru clase, este cel mai mare profesor al meu deși oficial am avut zeci) și băiatul lui au o genă de bulgar în ei căci se trag din bulgarii care s-au refugiat din calea turcilor și au trăit și trăiesc pe aceste meleaguri! Ei țin la România mai mult decât o facem noi, au eroi căzuți pentru România la 1877, 1916, 1940!

   Cu patruzeci de ani în urmă o ceată majoritară cu pirande, în fața mea și a altui român (care a îndrăznit să le apostrofeze), și-au ridicat cele șapte fuste și ne-au spus (tuturor căci mai erau și alți români prin zonă dar au spus țării): "o să vă dominăm mâncane-ați yizda"! Se observă că ei au conștiință, plan, și la acest capitol sunt paroliști! Și nu numai ei! Numai noi aceste generații suntem orbi din cauza lașității și inconștienței noastre!

                                                                                                                    10 Aug 2015


Musafir

#118

2015-08-11 10:54

Este o cauza buna

Musafir

#119

2015-08-15 17:03

As dori ca si cei din sistemul penitenciar sa beneficieze de acest drept.Felicitari pentru initiativa.Extindeti si cereti acest drept pentru toti cei din Aparare si Ordine Publica.Multumesc

Musafir

#120

2015-08-16 05:33


Am semnat, pentru ca reflecta realitatea din teren .

Musafir

#121

2015-08-21 19:11

din RESPECT!

Musafir

#122

2015-08-21 20:50

PENTRU CA IN TIMPUL SERVICIULUI SA AM MAI MULTA SIGURANTA

Musafir

#123

2015-08-21 21:28

Deoarece sunt sotie de politist,si stiu foarte bine cu ce se confrunta zilnic,si de 25 de ani isi face datoria pe un salariu de nimic,in conditii grele si inumane,si stiu ca hotii au mai multe drepturi decat ei ca si angajati iar sefii lor au salarii nesimtite si o mentalitate de tortionari comunisti!!,Politisti au numai obigatii,nu si drepturi,pe langa ei sufera si familia lor!!!!,nu li se asigura conditii minime decente de apa pe timp de canicula,ce sa mai vb despre aer conditionat,au numai sefii ,deoarece ei gandesc mult, cum sa-si protejeze functiile si salariile nesimtite,dau rezolutii gen rog conform legii,sa o semneze tot subordonatul,fug de raspundere si treaba lor este facuta de catre cei in subordine!!!!!!!
NSPNTJ

#124 Poate învățăm ceva din sacrificiul polițistului erou care a scăpat de mizeria în care trăim

2015-08-21 22:13

   1. A scăpat și de suferința personală căci este greu să refaci un om dezintegrat în așa fel încât să mai trăiască normal. Colegii lui s-au comportat lamentabil inclusiv cu ideea de a-l repara pe bani grei cei din "Țara sfântă"! care ne-au reparat și MIG-urile de-au căzut apoi ca muștele și-au pierit piloți superinstruiți,etc. din cauza unor decidenți cioflengari/găinari/lași/trădători,etc. Desigur suportați de noi peste noi, ca șefi incompetenți!

   2. Nu știu ce li se predă la școală la polițiști! Dar am spus că încă din clasele primare trebuie să ni se predea la toți lecția că ne naștem fără "piese de schimb", și că trebuie să ne respectăm ființa noastră dar și pe a celor din jur! Încă un lucru elementar pentru polițiștii (mai ales cei de la circulație): oprirea unui dement care conduce o mașină nu se face cu propriul corp! Măcar sacrificați o mașină a Poliției, cât de firavă ar fi! S-au recuperați din tancurile tăiate televizat pe vremea excrocului de Babiuc din echipa "salvatorilor" de top!

    3. Pentru turcaleți să le construim o moscheie în mijlocul capitalei României! Ștefan cel Mare și Sfânt, Vlad Țepeș,etc. și cu eroii căzuți în războaiele de apărare contra turcaleților se răsucesc în mormânt! Cu sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt încă se laudă turcaleții deși au primit lecții nenumărate de la români! Inclusiv la 1877 când comandantul lor Osman Pașa s-a predat la români! Regele de import (care, cu prilejul comemorării și dezvelirii statuii de la Iași, și-a permis să sfideze memoria lui Ștefan cel Mare și Sfânt și a istoriei românilor) l-a eliberat gratis! N-a solicitat nici sabia "Cavalerului Creștinătății" sfidat și de plagiatorul șef - pușcăriabilul cu mentor un premier pușcăriaș, care a aprobat/decis construirea moscheii!

    4. Reamintesc aici și de arăboiul din Pitești care (ca și turcaletele care și-a bătut joc de Poliția Română, de România și de români) a regulat sute de minore proaste/curve ca mama lor/șantajate/înfometate! S-a îmbogățit și este protejat acum cu concursul unor excroci români din politică/poliție/parchet/instanțe! 

   5. Poate, poate, prin acest sacrificiu și comentariile de mai sus își revin la demnitatea anesteziată pe regimul iubiților "salvatori" măcar 10 polițiști români! Aș vrea să fie precum unul cunoscut acum circa 15 ani și care era scărbit de mocirla zilnică frământat tot zilnic cu ce DERO s-o spele!

    6. Vă mai spun trei povești la care am fost martor ca să ne spălăm de durere. În "elanul revoluționar" am cunoscut un personaj tare (și ulterior ne-am împrietenit) care i-a făcut mamă-sa pomenile după ce-a trecut Dunărea înot, pușcărie la sârbi (unde era cazat cu un alt român care se umilea la maxim în fața gardienilor sârbi și căruia acest personaj i-a promis c-o să-l strângă de gât dacă nu păstrează o minimă demnitate), Franța,etc. A venit cu 100 de tone de ajutoare strânse pe efortul și relațiile lui dar fără să-și dea seama au încăput pe mâna excrocilor din partidele zise istorice și a găștilor din spitale unde le-a donat!

    6.1. La început a venit cu un bolid și din cauză că nu avea timp și dorea să atingă câteva obiective circula cu viteze amețitoare încălcând deseori legea la acest capitol fiind dispus să achite cel mult amenzi căci era cu pașaport străin și știa că majoritatea polițiștilor nu se complică din cauza lor, apoi a șefilor care primesc telefoane,etc.! Mergeam să vizităm mânăstirea Sâmbăta de Sus și ne-a oprit un polițist! Dialog cu acesta, răsfoiește portofelul plin cu de toate și lasă ca acesta să se vadă o poză cu el și cu "salvatorul șef"! Polițistul la început a comentat ceva că nu-l sperie cel din poză dar ne-a dat drumul! Pe atunci el credea în salvatorul șef căruia i-a arătat luminile Parisului noaptea din propriul bolid! După incident i-am spus să scape cât mai repede de pozele cu "salvatorul șef" sau să nu le mai arate când sunt prezent că ajungem la ceartă sau la "despărțire"!

   6.2. Eram în centrul orașului și nu găsea un loc de parcare! A parcat unde a văzut! La întoarcere un polițist i-a dat amendă și a plătit-o fără comentariu deoarece era ridicolă de mică!

    6.3. Ieșise din spital după o operație și m-a rugat să-l însoțesc să-și facă piața căci n-avea voie să ridice! Parchează mașina lângă o piață lângă alte mașini parcate similar și nu era nici un semn de interzicere! Când ne întoarcem un polițist se ia de noi și vrea să-i aplice o amendă! Refuză să-i dea actele până ce polițistul nu-i argumentează de ce trebuie să-i dea amendă! Polițistul își alertează șefii de la secție și după circa 10 minute ne pomenim înconjurați de un cârd de mașini de poliție în frunte cu șeful! După un dialog încins în care amicul meu avea perfectă dreptate se decide să prezinte actele "bulibașei" care a decis să piardă benzină și timp pe un abuz făcut de agent! Amicul îl avertizează că i le va aduce personal acasă și se urcă în mașină să plece cumva deși ieșirea era blocată! Șeriful îi înapoiază actele și încearcă să dreagă busuiocul, pleacă cu echipele,etc.!

  6.4. Văzând că în România acelor vremuri are probleme cu mașinile țipătoare (pe care le găsea zgârâiate,etc.) a renunțat la acestea și umbla cu o Dacie care s-a și stricat și era la reparat! Între timp se deplasa cu taxiul. Dar într-o noapte a luat de pe stradă un taximetrist clandestin! I-a aflat povestea, rămăsese fără servici, avea familie,etc. I-a oprit un echipaj care ținea morțiș să-i aplice o amendă amărâtului! Nu numai că n-au putut să-l amendeze dar m-am trezit cu polițiștii și cu el la ușe pe la 3 noaptea! După muștruluiala făcută polițiștilor că în loc să rezolve chestiuni serioase se țin de amendarea unor disperați, și că nu vor să învețe,etc., aceștia au spus de unde? Și atunci le-a zis veniți cu mine și cel mai rapid loc de o lecție mică era la mine unde au mai auzit câteva muștruluieli pentru care mi-au mulțumit! Deci bunul simț (cu care ne naștem fiecare afară de cei cu gena lipsă) fusese adormit în ei și acel incident l-a trezit un pic! Dar revenind în mediul de la secție avea mari șanse să adoarmă iar căci instinctul de supraviețuire în aceste vremuri și chiar supraviețuirea au ca dușman bunul simț!

    6.5. Epilog! După primii șase ani de guvernare a "salvatorului șef" / "bulibașa de Chirnogi,Oltenița", "parizianul" îmi prezintă o poză într-un grup în care era față-n față în dialog cu următorul președinte "salvator" a doua leapșă a românilor naivi! Afară de "șefii lor", cred că președinta țării a fost excroaca și deontoloaga Zoe Petre care nu este bine s-o vezi la TV înainte de culcare căci poți avea coșmaruri! Președintele era roșu la față! Mi-a spus că nu de la drink ci din cauza a ceea ce i-a spus!

      Circa 15 ani a încercat să facă ceva afaceri în țară dar, după câteva lovituri/țepe primite (inclusiv de la români angajați în care a avut încredere și le-a oferit un loc de muncă, pe unul l-a cules de pe drumuri și i-a asigurat și un loc de locuit gratis), a trebuit să-și închidă firma și împreună cu soția doctoriță foarte talentată (care muncea nonstop pe un salariu de mizerie) a părăsit țara în care se întorsese plin de elan în 1990! Cum se face că toți buburoșii lumii cu 10000 dolari (dacă i-au avut la ei) au făcut afaceri de milioane/zeci/sute de milioane! Dar cum se face că românii nu numai că nu le dau țepe ci sunt foarte slugarnici, și iau chiar țepe, le regulează minorele cu sutele, îi dezintegrează, etc.?


Musafir

#125

2015-08-21 23:29

Meseria de politist este foarte riscanta deci politistul are nevoie de mult mai multe drepturi ca in UE sau USA .