Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post


Musafir

#41678 Re:

2015-07-23 19:12

#41582: Anna Airam -  

 Si eu am vazut mesajele si cred ca sunt trucate,dar chiar de ar fi adevarate acolo nu scrie ca vroia cu sapte,ca daca vroia cu trei si cu ceilalti NU tot viol se cheama!ca EA in masina NU s-a urcat cu toti. si n-am vazut sa ceara sex anal sau oral!

 

Raspunsuri

AnaC

#41688 Re: Re:

2015-07-23 19:15:49

#41678: - Re:  

 ai dreptate, este ridicol, nu si-a retras plangerea deloc pentru niciunul din cei 7 !!!!!! Si nici nu o va face. Si javrele sunt suparate ca nu a vrut sa ia bani, ca sa-si retraga plangerea, se cred mari smecheri daca sunt fotbalistii satului... niste nimicuri, aia sunt!!!!!!!!

si daca s-a urcat in masina cu fostul ei prieten de care tocmai se  despartise pt ca ea nu a vrut sex, nu inseamna ca merita violata.

 

Chiar daca ar fi vrut cu unul, cu fostul ei iubit sa se impace, el s-a razbunat pe ea si a violat-o si a dus-o ca obiect pentru prietenii lui, jigodia, a planuit totul, el e principalul INSTIGATOR, el ttrebuie sa ia cea mai mare pedeapsa din toti


Musafir

#42026 Re: Re:

2015-07-23 22:57:35

#41678: - Re:  

 În primul rând există un martor care a afirmat că '' a fost luată '' din stația de autobuz. Cu forța! Stația era plină cu oameni, nimeni nu a intervenit. În al doilea rând poza în care ea ar scrie anumite mesaje ori conversații au apărut pe sit-ul acesta: https://www.facebook.com/groups/254569474589562/?pnref=lhc 

Însă este un sit creat de o anumită doamnă care PARE că este revoltată de ''eticheta'' universală primită Vălenilor dar dacă veți compara, verifica datele veți fi surprinși ca și mine dealtfel să constatați că cei ce postează au un lucru în comun cu viloatorii: NUMELE! Fi-ți atenți la fiecare nume! De fapt sit-ul a fost creat odată cu mesajul în sine iar toate postările sunt teatrale, poate în speranța de a obține cât mai multe informații ori de a dezbina. Pentru că aceeași doamnă ofensată a dat like postării în care unul comenta că victima ar trebui să fie omorâtă cu pietre. În al trei-lea rând se știe că fetele astea își știu una alteia parolele și este foarte ușor să intri, să fabrici conversații în numele cuiva. Pentru că așa procedase fata mea odată până când a trebuit să renunțe la contul respectiv să-si facă altul și să nu mai dea parola la nimeni. Căci vedeți dumneavoastră orice lucru nou creat are un râspuns imediat. În plus e suficient ca lumea să realizeze gravitatea faptelor lor, dar când spun asta, vorbesc de lumea noastră nu de lumea lor! Că oamenii aceia nu sunt oameni.... nici măcar delfini, vorba lui Cernea! Sunt brute! Și trebuie pedepsiți!