Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post

Vlad Tepes

#26586 Re:La ocna cu cei 7 violatori, adoptarea si aplicarea in premiera a Legii castrarii chimice pe cei 7

2015-07-21 20:16

#8: -  

 Cu cei 7 violatori, trebuie sa fie premiera aplicarii unei lectii dure de justitie, arestarea lor in regim de extrema urgenta, pedepsirea cu pedeapsa cea mai mare din Codul Penal actual, adoptarea de urgenta de Parlament a castrarii chimice si aplicarii in premiera acestor 7 violatori din Vaslui si anchetarea, destituirea si pedepsirea judecatorilor cei i-au facuti scapati pe aceste 7 fiare .  

E timpul revenirii la Codul Penal si Civil din epoca moderna a Monarhiei Romane. Terminati cu floricelele de Coduri Civile si Penale modificate aparute dupa 1989, inflorite de domni tovarasi juristi profesori tot comunisti sau facuti cu Dreptul la Facultati Private.

Reintroduce-ti pedeapsa cu munca in folosul societatii pentru toti infractorii : ocna, munca la Canal (vezi Canalul Bucuresti-Dunare), munca la constructii: canale de irigatii, sosele, autostrazi etc. A nu mai fii luati bani de la populatia romana cinstita ca sa intretineti in puscarii modernizate infractorii, la munca cu ei, asa cum face adevarata mare democratie americana cu infractorii ei de ei pune la munca in folosul societatii si mai si ii condamna la pedepse cumulate de zeci de ani.

Raspunsuri

AA

#41403 Re: Re:La ocna cu cei 7 violatori, adoptarea si aplicarea in premiera a Legii castrarii chimice pe c

2015-07-23 16:56:05

#26586: Vlad Tepes - Re:La ocna cu cei 7 violatori, adoptarea si aplicarea in premiera a Legii castrarii chimice pe cei 7 

 Bravo, intru totul de acord cu tot ce ati spus..cu ocazia asta poate reusim sa terminam si autostrazile si ce mai e de facut in tara asta ... Cand ma gandesc la ce orori si suferinte cumplite au fost supusi mari intelectuali romani in inchisorile comuniste fara vina, timp de zeci de ani ... Iar acesti monstri sunt lasati liberi si mai au si nerusinarea sa treaca sfidatori si cu fruntea sus spre sectie, de parca ar fi savarsit nu stiu ce acte de eroism... Cred cu tarie in asemenea momente ca in anumite cazuri pedeapsa cu moartea e chiar o necesitate ...