Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post


Musafir

#8

2015-07-16 09:57

Astia nu merita doar inchisi merita chinuiti sa li se smulga pielea de pe ei, dar poate in inchisoare vor fi si ei fetite sa vada ce bine e sa fie violate.Daca legea nu isi face treaba , atunci pentru ce mai nenumim tara europeana, sunt niste brute care merita pedeapsa maxima .Lipsa educatiei duce la asa ceva , iar societatea este de vina, auzi sa le tii partea pr ca mami si tati au godpadarie mare si masina in sat, sa va fie rusine dragi romani pentru ca nu stiti sa discerneti , libertatea este un bun cu care te nasti ,dar daca nu stii sa folisesti acest drept , atunci este bine sa fii privat de libertate daca esti un pericol pentru societate.pedeapsa maxima pentru cei 7 inculpati

Raspunsuri


Musafir

#12754 Re:

2015-07-21 04:28:03

#8: -  

 Foarte bine spus.


Musafir

#18780 Re:

2015-07-21 14:50:32

#8: -  

 De acord cu tine!


Musafir

#24269 Re:

2015-07-21 17:55:01

#8: -  

 Sper sa le cada meteoritul peste basina aia de gospodarie. Si sa le ia foc masinile, cu tot neamul blocat in ele. Si pompierii sa fie ocupati sa admire apusul sau sa bea o bere, in loc sa salveze niste lepre taratoare cu creier de rama.


Anonymous

#25326 Re:

2015-07-21 19:04:48

#8: -  

 Merita aspru pedepsiti! Putea fi oricare dintre noi in locul fetei, iar faptul ca sunt cercetati in libertate acum nu ii afecteaza pe ei. Trebuie pedepsiti pe masura faptei lor pt ca e pacat de acea fata careia i-au distrus demnitatea ei ca fata si i-au distrus viata. Nu merita crutati!!!

Vlad Tepes

#26586 Re:La ocna cu cei 7 violatori, adoptarea si aplicarea in premiera a Legii castrarii chimice pe cei 7

2015-07-21 20:16:53

#8: -  

 Cu cei 7 violatori, trebuie sa fie premiera aplicarii unei lectii dure de justitie, arestarea lor in regim de extrema urgenta, pedepsirea cu pedeapsa cea mai mare din Codul Penal actual, adoptarea de urgenta de Parlament a castrarii chimice si aplicarii in premiera acestor 7 violatori din Vaslui si anchetarea, destituirea si pedepsirea judecatorilor cei i-au facuti scapati pe aceste 7 fiare .  

E timpul revenirii la Codul Penal si Civil din epoca moderna a Monarhiei Romane. Terminati cu floricelele de Coduri Civile si Penale modificate aparute dupa 1989, inflorite de domni tovarasi juristi profesori tot comunisti sau facuti cu Dreptul la Facultati Private.

Reintroduce-ti pedeapsa cu munca in folosul societatii pentru toti infractorii : ocna, munca la Canal (vezi Canalul Bucuresti-Dunare), munca la constructii: canale de irigatii, sosele, autostrazi etc. A nu mai fii luati bani de la populatia romana cinstita ca sa intretineti in puscarii modernizate infractorii, la munca cu ei, asa cum face adevarata mare democratie americana cu infractorii ei de ei pune la munca in folosul societatii si mai si ii condamna la pedepse cumulate de zeci de ani.

Catalin

#27759 Re:

2015-07-21 21:41:15

#8: -  

 Sa fie violati si ei si surorile lor sa vada cum e "sexul surpriza". Sa fie violati de fata cu familiile lor, sa vada in ochii familiilor lor teama si frica care i-au incercat pe parintii fetei.

Mihaela

#32971 Re:

2015-07-22 10:07:48

#8: -  Mare dreptate ai. Bestiile acestea 7 nu se pot numi fiinte umane, sunt mama de fete, dar fereasca dumnezeu de asa ceva. Parintii acestor bestii ar trebui sa stii ca exista un dumnezeu care ii vor pedepsi pentru ca ii apara si vor sa-i scoata nevinovati. Asa sa se gandeasca ca au nenorocit pe viata o fiinta care nu merita asemenea tratamente. Unii dintre parintii poate au si fete, poate li se intoarce roata si sa-i vedem atunci ce mai spun, poate spun ca fetele lor sunt de vina si violatorii sunt nevinovati pt ca au facut sex surpriza cu fetele lor. Oameniilor din sat sa le fie rusine ca o acuza tot pe biata fata care a trebuit sa le indure batjocura unor BESTII. Fetei ii doresc multa sanatate, rabdare ca se va face dreptate si dumnezeu sa ii dea putere de a trece peste toate. Bestiilor le doresc o pedeapsa cat mai mare,  sa treaca si ei prin ce a trecut biata fata si apoi sa fie mandrii de ei.  

 

Mihaela

#32985 Re:

2015-07-22 10:09:05

#8: -   Mare dreptate ai. Bestiile acestea 7 nu se pot numi fiinte umane, sunt mama de fete, dar fereasca dumnezeu de asa ceva. Parintii acestor bestii ar trebui sa stii ca exista un dumnezeu care ii vor pedepsi pentru ca ii apara si vor sa-i scoata nevinovati. Asa sa se gandeasca ca au nenorocit pe viata o fiinta care nu merita asemenea tratamente. Unii dintre parintii poate au si fete, poate li se intoarce roata si sa-i vedem atunci ce mai spun, poate spun ca fetele lor sunt de vina si violatorii sunt nevinovati pt ca au facut sex surpriza cu fetele lor. Oameniilor din sat sa le fie rusine ca o acuza tot pe biata fata care a trebuit sa le indure batjocura unor BESTII. Fetei ii doresc multa sanatate, rabdare ca se va face dreptate si dumnezeu sa ii dea putere de a trece peste toate. Bestiilor le doresc o pedeapsa cat mai mare,  sa treaca si ei prin ce a trecut biata fata si apoi sa fie mandrii de ei.