Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Vlad Tepes

/ #26586 Re:La ocna cu cei 7 violatori, adoptarea si aplicarea in premiera a Legii castrarii chimice pe cei 7

2015-07-21 20:16

#8: -  

 Cu cei 7 violatori, trebuie sa fie premiera aplicarii unei lectii dure de justitie, arestarea lor in regim de extrema urgenta, pedepsirea cu pedeapsa cea mai mare din Codul Penal actual, adoptarea de urgenta de Parlament a castrarii chimice si aplicarii in premiera acestor 7 violatori din Vaslui si anchetarea, destituirea si pedepsirea judecatorilor cei i-au facuti scapati pe aceste 7 fiare .  

E timpul revenirii la Codul Penal si Civil din epoca moderna a Monarhiei Romane. Terminati cu floricelele de Coduri Civile si Penale modificate aparute dupa 1989, inflorite de domni tovarasi juristi profesori tot comunisti sau facuti cu Dreptul la Facultati Private.

Reintroduce-ti pedeapsa cu munca in folosul societatii pentru toti infractorii : ocna, munca la Canal (vezi Canalul Bucuresti-Dunare), munca la constructii: canale de irigatii, sosele, autostrazi etc. A nu mai fii luati bani de la populatia romana cinstita ca sa intretineti in puscarii modernizate infractorii, la munca cu ei, asa cum face adevarata mare democratie americana cu infractorii ei de ei pune la munca in folosul societatii si mai si ii condamna la pedepse cumulate de zeci de ani.