Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41704 Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim!

2015-07-16 07:05

#41612: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim! 

 

Rechinii mici de la Oltchim (IV)

Continuăm serialul SC Sistemplast SA, societate al cărei acţionar majoritar este Oltchimul, cu angajarea de către directorul general Ioan Mircea Pavelescu a fiicei sale. Astfel, în luna decembrie a anului trecut, a fost angajată Iulia Co_itan, cu un sa_lariu de 2.030 lei.  Sa_lariata Iulia Co_itan apare prezentă în fişa colectivă de prezenţă pe perioada decembrie 2014 – martie 2015 şi în statul de plată de salarii în perioada respectivă. Deşi apare prezentă, Iulia Co_itan nu a fost prezentă nici o oră în societate. Din discuţiile pe care contabilul şef le-a avut cu directorul general Ioan Mircea Pavelescu, în legătură cu această situaţie, acesta a afirmat că este fiica dumnealui şi că i-a făcut detaşare la o societate din Sibiu cu care SC Sistemplast SA nu are nici o legătură. Dovadă stau foile colective de prezenţă, statele sa_lariale, contractul colectiv de muncă al sa_lariatei Iulia Co_ian şi monitorizarea Oltchim. În luna martie 2015, au fost angajaţi mai mulţi sa_lariaţi, din care trei la compartimentele funcţionale din subordinea contabilului şef, care se afla în concediu de odihnă, deci nu a fost consultat dacă este nevoie de încă trei angajaţi acolo. În plus, la venirea în SC Sistemplast a lui Ioan Mircea Pavelescu, societatea a închiriat pentru acesta un autoturism Hyundai (se pare că ar fi un autoturism proprietatea dânsului sau al unui apropiat de-al dânsului, luat în leasing), cu care se deplasa de la şi la domiciliu zi de zi, până i s-a pus la dispoziţie un spaţiu de locuit. Apoi, a continuat să folosească maşina săptămânal. Bineînţeles, combustibilul era suportat de societate, deşi în contractul de mandat nu se prevede aşa ceva. În luna aprilie, când contractul de locaţie nu mai era în vigoare, pe banii societăţii s-a făcut revizia maşinii şi au fost înlocuite cauciucu_rile. (Va urma)

Raspunsuri


Musafir

#41710 Re: Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim!

2015-07-16 07:40:53

#41704: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim! 

Din cate ne prezinta acest serial nu este vorba despre rechini este vorba despre gainari si gainariile facute la Oltchim (Sistemplastul este falimentarul Mentchim, cu alta palarie) sub patronajul judiciarului Gheorghe Piperea.