Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

TI AI PUS O SINGUR BOIER MOFLEA[GAOZAREE]

#39948 CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR?

2015-06-13 22:29

#39943: - Re: MAI DENIGRAT DESTUL CU SOTIA SI FETELE MAI MOFLEO[GAOZAREE,TIC TAC] 

 adevar a spus FOTA,iar adevarul a iesit la suprafata prostilor si fraierilor de Oltchim,vedeti cu ce se lauda acum cernevistiii?...acum vedeti prostilor de OLTCHIM cine sint cernevistii,cine va apara interesele?

Raspunsuri


Musafir

#39950 Re: CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR?

2015-06-14 08:39:16

#39948: TI AI PUS O SINGUR BOIER MOFLEA[GAOZAREE] - CE FRUMOS E CIND TE LAUZI CA PLECI ACASA CU 24CCH,PE BANI PROSTILOR? 

 ce adevar putea sa spuna un prost? asta e concluzia probabil tot a unui prost. Nu se laudau ei si era un pur adevar vazut de o persoana din afara fenomenului care intamplator era pe platforma si ca sa intaresc cele spuse , de binefacerile conducerii societatii a beneficiat si Doamna Marcela care s-a deplasat acasa cu acelasi VL 24 CCH.

Alo, domnule Mateita , nu ai bani pentru disponibilizati dar ai bani de cheltuit cu sindicatele.

Apropoo domnule Ghioca ce servicii ai facut sau ati facut de v-au recompensat cu masini? Visai tu Ghioca un simplu sofer sa ajungi sa decizi soarta a catorva mii de oameni? Nu va e ma nemernicilor rusine? Oare nu va ganditi ca mai devreme sau mai tarziu veti platii? Nu iti doresc nimic altceva decat sa nu fi unul din aia 4 care au semnat in numele nostru (al disponibilizatilo)ca drepturile noastre salariale sa fie trecute la categoria creante.

Domnule Ghioca , l-ati condamnat si il condamnati in continuare pe nemernicul, pe javra , pe ordinarul de Diculoiu de legaturi foarte apropiate cu fosta conducere, voi ce faceti acum cu actuala conducere?

Mai tii minte ultima comisie de dialog de la Prefectura? Care era atitudinea ta , a voastra a celor de la Victoria? Oare nu era aceiasi atitudine pentru care l-ati condamnat pe javra, ordinarul, nemernicul de Diculoiu? Cui aduceati voi osanale si mai era putin sa dati la toti in cap care aveau ceva de zis la adresa actualei conduceri?

OLTCHIM-isti, va meritati soarta.

P.S. Pentru a scapa de toate grijile-votati Marcu si atunci ar avea Piperea, toata puterea