Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

MARȘ PUTOARE ISTERICA MARȘ HOITULE

#39678 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-09 12:17

#39676: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nu mai bea nebunule! Alcoolul cu medicamentele nu fac casa buna!

Marș la gunoi, hoit batran!

Ai supt-o toata viata la oltchim, asa faci si acum.

MARȘ PUTOARE ISTERICA!

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C

2015-06-09 12:20:08

#39678: MARȘ PUTOARE ISTERICA MARȘ HOITULE - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= NU STI CE-I OLTCHIM , NU VEI STI NICIODATA CEI OLTCHIM . [ PUNCT ]

 MARȘ , FUGAAA MARȘ , MARȘ , MARȘ  TROLLULEEE, HOITULE SI JAGARDEAUA VIETII DE O RESPIRI, N-AI AER, MORI FRAIERE, MORI TU IN TARUSII TAI...,  NU ALTII.  SA-TI IEI TOATA CASA SI COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM IN CAP SI PE TOTI CREDITORII OLTCHIM, SA TE HAITUIASAC EI CUM NE-AI HAUTUIT TU PE NOI. NICI NU STI SI NU  CUNOSTI, RAMAI UN LUZAR OFTICAT SI MORT, MORT VIU.

TI-AM BAGAT SI DIACRITICILE LA S , SA TE SCOT IN EVIDENTA CA ESTI CEEA CE LASI IN URMA TA, UN TRAGIC ACCIDENT IN VIATA ASTA RAMAS PE AICI SI EMBRION NEDEZVOLTAT IN CUTIA CRANIANA DE O DETII PE UMERI.

NU STI CE-I OLTCHIM,  NU VEI STI NICIODATA CEI OLTCHIM . [ PUNCT ]

P.S: CEL DE LA #39678 ESTE

Troll

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.