Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#3382

2015-05-13 16:32

”Ci veţi lua putere, venind Duhul Sfânt peste voi, şi Îmi veţi fi Mie martori în Ierusalim şi în toată Iudeea şi în Samaria şi până la marginea pământului.”

În antichitate se credea că Atlanticul și Uralul sunt marginile pământului, la fel știa și cel ”înviat din morți”. Ba chiar mai mult decât atât, aici cuvântul pământ nu se referă numai la suprafața limitată de întinderea apelor, ci la o suprafață întinsă în plan orizontal. Isus făcea separație de pământ când se referea la împărăția cerurilor crezând că pământul nu face parte din această împărăție (probabil că se întreba cum de nu cad stelele din cer că doar toate lucrurile cad spre pământ).

Raspunsuri


Musafir

#3387 Re:

2015-05-17 16:08:26

#3382: -  

 Nu Iisus a scris Sfânta Scriptura ci apostolii. Și nu aveau reportofon să înregistreze exact cuvintele Mantuitorului. Pe de altă parte, El le-a vorbit așa cum puteau ei înțelege.  Multe lucruri nu le-au priceput decăt mult mai târziu.  Dacă vrei să afli sensul dumnezeiesc al Scripturii nu trebuie decât să fii cu tot sufletul in căutarea adevărului.  Și el ti se va revela doar atunci când vei fii smerit.