Referendum limitare privilegii parlamentari

Quoted post

simon

#332 Punctul 7

2015-04-17 11:49

-Majoritatea proceselor penale se castiga pe baza unor vicii de procedura. De acea atrag atentia asupra unei exceptii de nelegalitate a Punctului 7. Cititi Carta uniunii Europene si legislatia europeana in materie de exercitare a dreptului de vot, prevederi ce sunt obligaotrii spre aplicare si in Romania conform Constitutiei Romane, si veti vedea ca votul este secret daca asa doreste votantul. Nu exista nici o ratiune juridica, politica sau morala care sa-i impuna sa procedeze altfel. In acest format, aceasta petitie, chiar daca ar avea doua mil. de semnaturi ar fi respinsa ca nelegala, si fiti siguri ca nimeni nu-si va motiva o astfel de decizie asa ca nici macar nu veti sti ce va lovit. Am gasit acest site din intamplare, apreciez efortul tuturora de a face ceva spre echitate sociala, dar niciodata idealistii nu au castig vreun razboi. Cred ca ar trebui sa va gasiti niste ,, consultanti legali.. care sa dea o forma initiativelor adecvatasi... sa le ,,blindeze..! Mai este un aspect pe care se pare ca nu-l cunoasteti. Un referendum se organizeaza cu scopul de a se raspunde la o intrebare, vezi referendumul initiat de Basescu,<vreti parlament cu 300 de parlamentari sau nu>. Aceasta petitie insa are asopectul unei initiative legislative si atunci va sfatuiesc sa gasiti un parlamentar care este dispus sa-l promoveze si ajutati-l cu semnatuirile Dvs. Cu cat veti aduna mai multe semnaturi, cu atat mai pregnant aceasta initiativa  se va transforma in OPINIE PUBLICA, opinie care este sigura forta ce poate pune suficienta presiune pe parlament, ca acesta sa puna pe ordine de zi propunea voastra legislativa si cel putin o parte din cererile Dvs. sa capete consistenta unei prevederi legala. Aceta este jocul democratiei pe care vad ca doriti sa-l jucati fara insa sa-i cunosteti regulile. Sper ca nu am jignit pe nimeni, eu ma consider un prieten al tuturor celor care vor ceva care se poate defini ca progres pentru socetatea noastra, si un prieten iti spune intotdeauna adevarul.

Cu stima Simon 

Raspunsuri

Marian Dragomirescu
Autorul acestei petitii

#337 Re: Punctul 7

2015-04-21 13:40:47

#332: simon - Punctul 7 

Va multumim pentru sfaturi. O sa tinem cont de ele. Va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin intermediul optiunii "Contacteaza autorul petitiei" care se gaseste la finalul petitiei. Astfel putem avea o discutie mai in detaliu prin email. Toate cele bune.