Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35336 Pe 25 martie, planul de reorganizare OLTCHIM, pe masa judecătorului sindic

2015-03-14 10:01

• Adunarea Generală a Creditorilor Oltchim (OLT) a aprobat, luni, planul de reorganizare a companiei, care prevede vânzarea combinatului din Râmnicu Vâlcea pentru minim 307 milioane euro
Potrivit MEDIAFAX, planul prevede o perioadă de reorganizare de trei ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an. Planul prevede trei variante de valorificare a patrimoniului combinatului, una dintre acestea vizând vânzarea Oltchim SPV, care ar urma să fie înfiinţat prin preluarea activelor viabile ale combinatului, fără datorii, iar alta conversia creanţelor creditorilor garantaţi şi bugetari în acţiuni, parţial sau integral. Cea de-a treia variantă se referă la darea în plată a bunurilor imobile terenuri şi clădiri către creditorii bugetari. La finalul lunii aprilie, avocatul Gheorghe Piperea, partener coordonator al RomInsolv, a declarat că speră că vânzarea Oltchim va avea loc până la finele anului. El a afirmat că situaţia companiei s-a îmbunătăţit semnificativ, iar Oltchim nu mai este “un pacient bolnav, în stare de comă”, ci unul “în convalescenţă”. Combinatul funcţionează în prezent la 30% din capacitate şi generează lunar un rulaj de 15 milioane euro şi un EBITDA de peste 700.000 euro, iar peste 70% din producţie pleacă la export. Comparativ, în vara anului 2012, când funcţiona la o capacitate de 80%, compania avea pierderi lunare de cinci milioane de euro, potrivit avocatului. “Eu personal am văzut lucrurile acestea, în aşa fel încât să nu fiu considerat un fel de Dănilă Prepeleac. Nu m-am dus cu mârţoaga la iarmaroc ca s-o vând pe trei gâşte. Dacă am văzut că nu există posibilitatea să vinzi mârţoaga, am zis că mă întorc acasă şi încerc s-o fac să arate mult mai bine, ca să pot să o vând la un preţ corect”, a spus Piperea.

http://curieruldevalcea.ro/pe-25-martie

Raspunsuri

reti razboi cocalarilor cernevisti si uisti,va da FOTA razboi

#35337 LA PICASSO NU E 25 ,LA PICASSO SE UUIESTE CU M,[numeste] TRADAREA OAMENILOR

2015-03-14 10:55:36

#35336: - Pe 25 martie, planul de reorganizare OLTCHIM, pe masa judecătorului sindic 

 IAR FOTA VA PROMITE CA CERNEVISTII VOR LUA TOTI uuueeee,FACEM PARIU FRATILOR CARE MAI CREDE TI IN PICASSO?

NU E ALTUL DECIT??? PICASSO.

#35342 Pe 25 martie,MATA O SA ARATE MAI BINE MAI PIPEREA

2015-03-14 15:27:59

#35336: - Pe 25 martie, planul de reorganizare OLTCHIM, pe masa judecătorului sindic 

 CINE SA ARATE MAI BINE MAI BORFASULE DE PIPEREA,POATE MATA DACA O DAI LA TURCIIIII,FA O BLONDAAAAAAAAAA SI DA O SI OLTCHIMISTILOR CU TOATE FEMEILE CERNEVISTILOR.