Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#33077 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-03 21:44

#33076: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 CONFUZ RAMAI, CONFUZ ESTI SI CONFUZAT DE CRETINISMELE DE LE SUSTII.

IN CE PRIVESTE FAPTUL DE A ABUZA DE UN NUME SAU ALTA FORMULA DE ADRESARE LA ALTII, ESTE PROBLEMA TA SCOASA DIN CONTEXT, NU SUNT IMPLICAT SI TE-AM DOVEDIT CAT DE CRETIN POTI SA FI.

TU NU NUMAI CA TE-AI OCUPAT CU TOATE FAPTELE TOTAL, DAR ABSOLUT TOTAL IESITE DIN CONTEXT, SI PE LANGA ADEVAR CU MUUUULLTTTTT....., TI-AM TOT PUBLICAT SI AM REPUBLICAT SI RE.RE.RE REPETAT PENTRU UN CRETIN CA TINE SI CULMEA EXACT ASA CUM TI S-A PUBLICAT ASA S-A INTAMPLAT PE LEGE.

1. TABELUL DE CREANTE ESTE BINE STABILIT SI ARE TERMENE SI CUM AM EXPLICAT ESTE FOARTE BINE GANDIT CA SA SE APLICE ACHITARI, NU SE ACCEPTA ABATERI SAU DEVIERI, INCEPAND PLATA ACESTOR SUME CREANTE CATRE CREDITORII INDREPTATITI;

2. PLANUL DE REORGANIZARE ESTE STRICT PENTRU OLTCHIM;

3. IN ACEST PLAN DE REORGANIZARE FIRESC APAR SI SUMELE DE CREANTE SPRE ACHITARE CU TABELUL DEFINITIV SI FINAL CREDITORI CREANTE DE PLATI ACHITARI CATRE TOTI CREDITORII, LISTA AIA MAI LUNGA IN AFARA DE SALARIATI ( FOSTI SI ACTUALI ) CARE SUNT PRIMII LA ACHITARI, TAXE, TIMBRE SI ALTE ACHITARI FIIND DEJA ACHITATE DE OLTCHIM....;

4.OLTCHIM NU PLATESTE DIN PROFIT, IN TABEL SI-N LEGE NU SPECIFICA CRETINISMELE DE LE-AI INTELES TU, AICI NU MAI ESTE PE INCERCARI CI PE ACHITARI, DE NU NE PLATESTE PE NOI, E GRAV CU CEILALTI CREDITORI SI DA DE DRACU STATUL ROMAN, CEEA CE E ABERANT CE SUSTII TU PRIN SCOATEREA DIN CONTEXT CARE O FOLOSESTI MEREU PENTRU A DUCE PE ALTII IN EROARE, ESTI UN NEMERNIC OTRAVIT SI SCOS DIN CONTEXT, ESTI DOVEDIT SI TE STIU TOTI.

JUDECATORUL-SINDIC APROBA SI URMARESTE TERMENELE.

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

PUNE DRACU OCHII PE LEGE SI TERMENE ALE LEGILOR. SCOATEREA TA DIN CONTEXT CAZUTA DIN SF-URI TE DUCE EXACT UNDE TE TRIMIT DE CEVA VREME  LA PSIHIATRIE, NU PSIHOLOG.

Raspunsuri


Musafir

#33086 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 22:03:47

#33077: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Du-te si te culca, SCOSULE DIN CONTEXT!! Maine ai de bagat poze cu coliva, cruci, sute de citate obosite, amintiri din copilarie, etc. Maimutoi batran.