Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Quoted post


Musafir

#188

2015-01-29 01:50

PROPUN CA NOI CARE AVEM FACULTATEA DE ASISTENT MEDICAL GENERALIST de 4 ani +postliceala 1 an +4 ani liceu sanitar + 27 ani vechime in sistemul sanitar sa ni se echivaleze studiile cu ale unui MEDIC MEDICINA GENERALA si sa fim platiti ca ei, pentru ca insumand anii de studii avem 9 ani (un medic a studiat numai 6 ani) iar vechimea in munca sa se considere stagiu practic.

CE PARERE AVETI DE PROPUNERE IN COMPARATIE CU PROPUNEREA DE A SE ECHIVALA STUDIILE POSTLICEALE CU STUDIILE SUPERIOARE, AVAND IN VEDERE CA NOI AM FOST COLEGI DE FACULTATE CU MEDICII DAR LA SPECIALIZARI DIFERITE, AVEM STUDII SUPERIOARE SI NOI SI EI.

Raspunsuri


Musafir

#236 Re:

2015-07-06 22:26:45

Sunt complet de acord cu tine , sa vi se echivaleze studile la cei cu facultate AMG +postliceal + liceu sanitar cu ale unui medic , ca doar in 27 de ani ai facut prim spitale munca unui medic , nu a unui asistent ! :)) . Daca esti  asa desteapta poate ai fi inteles ca noi cei cu postliceal dorim echivalare de oarece prestam aceeiasi munca in fiecare zi la fel ca voi cei cu faculta  . Daca crezi ca faci munca unui medic , poti cere echivalare , iti doeesc succes !