Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Quoted post


Musafir

#144 Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 06:20

#134: Un om realist - Re: Re: Re:  

 Daca o sa cazi vreodată in strada , tu, sau un părinte al tau si chemi salvarea , sa refuzi un asistent cu postliceala , te rog!!!!

Raspunsuri

Anonim

#145 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:58:39

#144: - Re: Re: Re: Re:  

 In primul rand,nu imi fac griji in aceasta privinta,mama lucreaza pe ambulanta de 20 de ani,a facut liceul sanitar,a facut inca 1 an de postliceala ca sa poata echivala,echivalarea a fost posibila pentru faptul ca diferenta dintre liceul sanitar si postliceala era mica si s-a rezolvat printr-un an de postliceala,dar Doamnele mele ce vreti voi sa echivalati este strigator la cer..diferenta postliceala-facultate(cer-pamant);cursuri la serviciu se fac in fiecare an pt a fi pregatiti continuu iar acum este studenta in anul 2 la facultate,si nu se mai plange!Oare de ce e nevoiita sa o faca?Nu tot ca sa primeasca mai mult?Pai ce facem,unii cu studii superioare primesc acelasi salariu cu ceilalti?Stati linistiti,asistentii de pe ambultanta sunt mult mai bine pregatiti chiar   si cei care au doar postliceala pt ca ei chiar trebuie sa stie sa faca de toate!De cei cu facultate nici nu se mai pune problema.Si clar,nu e de acord cu ce vreti voi sa faceti.Cum altii pot,puteti si voi.

Anonim

#152 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 10:22:12

#144: - Re: Re: Re: Re:  

Nu e problema de refuzat asistentii medicali cu postliceala, se vede ca nu ati inteles mesajul. Dvs ati jingnit pe cineva care v-ar putea salva viata! Practic, desconsiderati pe cineva care chiar ar vrea sa invete, care, poate chiar exercita cu drag aceasta profesie, nu doar pt bani!!(altfel, nu ar mai fi scris pe forum in Ro, ar fi muncit pt de 3-4 ori mai mult in Occident)