Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31405 Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

2014-12-22 22:05

Pe 8 februarie 1587, călăul Mariei Stuart a avut o zi teribil de proastă. Din motive încă necunoscute, cu prima lovitură de secure n-a reuşit s-o descăpăţâneze total pe regina Scoţiei şi a trebuit să mai lovească de două ori - ba unele relatări spun că şi-a desăvârşit opera abia cu cuţitul. Prin multe din deciziile sale, Victor Ponta ne aminteşte de acel călău.

A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

În toamna anului trecut, a inventat o aiuritoare metodă de calcul a accizelor – indexarea monedei euro cu inflaţia leului. Am plătit ca proştii o acciză de 4,73 de lei pentru un euro, deşi moneda europeană n-a depăşit niciodată 4,5 lei. Sângerarea continuă la aceeaşi cotă şi anul viitor.

Tot în toamna trecută, ne-a procopsit cu acciza suplimentară de 7 eurocenţi la carburanţi, pe care a promis că o vâră în autostrăzi. Rezultatul: veniturile la buget au scăzut, căci transportatorii s-au alimentat din ţări mai prietenoase. I-a chinuit de pomană şi pe ei, ne-a lăsat şi pe noi să ne chinuim în continuare la pompă, cu capul pe butuc.

A lansat vijelios planurile de regionalizare şi de descentralizare, dar a lăsat satârul pe mâna unui călău încă şi mai neîndemânatic, Liviu Dragnea, care le-a umplut de sânge şi-atât.

A folosit argumente elaborate ca să justifice despicarea cu barda a câtorva ministere – Transporturile de Marile Proiecte, Educaţia de Cercetare, Economia de Energie – şi aduce acum argumente exact contrare ca să le lipească la loc.

A vrut să racoleze în PSD cohorte de primari, ca să-şi maximizeze şansele de a ajunge la Cotroceni, şi a semnat Ordonanţa Traseiştilor. Curtea Constituţională tocmai i-a declarat-o neconstituţională şi traseiştii stau acum cu securea deasupra capului: legea de respingere a Ordonanţei i-ar putea lăsa pe toţi fără mandat, câtă vreme Victor Ponta nici nu mai are ce le oferi, nici nu mai are ce face cu ei. Bijuteria coroanei e însă afacerea cu plagiatul.

A mobilizat demnitari şi instituţii care să-i acopere furtul intelectual, i-a stigmatizat pe universitarii care i-au dovedit frauda, ca să vină acum, ca o floricică, şi să spună că renunţă la titlul de doctor. El îi lasă astfel într-un uriaş ofsaid etic şi profesional pe toţi cei care au contribuit, vreme de doi ani şi jumătate, la muşamalizare. Dacă veţi vedea pe stradă oameni cu beregăţi deschise şi jugulare spintecate, îi veţi recunoaşte negreşit pe: * Liviu Pop, ministrul Educaţiei care a desfiinţat şi mutilat comitete şi comiţii, astfel încât verdictul de plagiat să fie evitat. * Gheorghiţă Mateuţ, avocatul, şeful colectivului de „reputaţi specialişti în Drept” care au analizat teza de doctorat şi au văzut acolo orice, numai cele 115 pagini copiate cuvânt cu cuvânt nu. * Paul Dobrescu (preşedinte), Vergil Muraru (vicepreşedinte) şi ceilalţi membri ai Consiliului Naţional de Etică, care au înghiţit pe nemestecate raportul neghiob al lui Mateuţ şi au validat astfel furtul. * Ecaterina Andronescu şi Mihnea Costoiu, miniştrii Educaţiei care au ignorat decizia Comisiei de Etică din Universitatea Bucureşti, cea care a constatat fără drept de apel plagiatul, şi au refuzat să emită ordinul de retragere a titlului de doctor. Maria Stuart o fi greşit când, din temniţa sa de lux, a complotat pentru asasinarea Reginei Elisabeta I a Angliei, de la care i s-a tras şi execuţia. Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta?

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

 

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31553 Re: Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

2014-12-28 11:36:05

#31405: - Un călău neîndemânatic: Victor Ponta  

 A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta?

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

portal.just.ro

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar   

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 
Facebook