Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30879 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-12 21:52

#30877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Eu am repostat si postat acte si documente, legi si alte decizii... s.am.d!!!  Tu ..., Lapusneanu... si injuraturi repetitive si obsesii macabre, suferi de boala grea, cea cu lipsa neuroni sau mai bine spus nu-i ai...

 Panarama cu scriere de scoatere din context, asta ai inteles tu asa ramai, pai si tu faci copy-paste si se vede dupa mintea ta de retard, ca nu-ti apartine nimic, iar tu sustineai ca patentezi, restul e scris pe pagina ailalta de ce suferi tu si psihiatru are treaba cu tine, scriu la modul elegant e grav si esti grav. Ai probleme grave, nu este de gluma, trebuie sa cauti specialist, aici si asa nu ne stim, dar tu poti oricand sa fi tratat. Esti total diliu.

Raspunsuri


Musafir

#30889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-12 22:21:06

#30879: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Esti prea prost ca sa poti intelege ceva. Nu ai auzit in viata ta de Al. Lapusneanu si Constantin Negruzzi. Erau cuvintele lui Al. Lapusneanu catre Motoc "prosti . prosti dar multi " adaptate la realitatea zilelor noastre , adica a acelora ca tine "multi, multi dar prosti"  si asta nu inseamna ca am facut ca tine, eu m stiut sa folosesc acel dialog inversand sensul.

Ma bucur ca sunt diliu si nu sunt ca tine, adica prost. Vocabularul tau nu cuprinde decat vreo 20=30 cuvinte " maimuta, babuin., context, cardasie, boli psihice ......"

Apropoo, cate carti ai citit in viata ta?