Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE

#30565 Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-07 23:17

#30551: - Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT] 

Cine face si desface? Care pune planul de reorganizare in functiune si tabelul de creante plati creditori? Care are decizia suprema si de executare??? ....etc."

Nu vreau sa intru n contradictoriu cu tine , cum tu ai opinia ta , da-mi voie sa ti-o spun si eu pe a mea. 

Referitor la "planul de reorganizare" si "tabelul de creante plati creditori" , este tot ce ni se poate intampla mai rau. Aceste doua componente vor fi lovitura fatala data noua. Planul de reorganizare va cuprinde si criterii de plata a creantelor , criterii pe care nu le vei putea atinge nicicum. Guvernul impreuna cu Piperea a premeditat "neplata" drepturilor salariale prin Ordonanta 36 si eliminarea din contextul articolului care prevedea ca platile sa fie facute de societate sau guvern prin AJOFM. Atunci despre ce vorbim?

"Cu decizie a faptelor petrecute in instante cu nereprezentari corecte si cu explicari puerile in fata instantelor, unii au inchis inainte sa le inceapa procesele...., acum si-au revenit si merg pe drumul bun, speram sa nu se impotmoleasca...."

A fost doar o impresie , tara era in miscare si cei care erau foarte bine ancorati in "irealitatea" politica s-au simtit si ei vulnerbili, dar asta doar pentru putin timp , adica pana se vor vedea iarasi stabili pe situatie. Este posibil ca la urmatoarea infatisare sa ti se impuna din nou tacerea.

 "Cu dialog-social nu faci nimic, iar cu plangeri la guvern, am vazut si vedem...,"

Cu dialog social mai poti face ceva dar depinde ce intelegi prin dialog social. Dialogul social nu reprezinta nimic atunci cand din 1000 de disponbilzati e sustinut doar de 10=20-30 de persoane si de regula aceleasi.

Cu plangerile la guvern , ai dreptate din moment ce guvernul ne-a facut

"Este de apreciat orice actiune dar nu sa fim luati de prosti pentru interese de partid ale unora sau interese de propaganda a altora, "

Am fost si vom fi luati de prosti, motiv pentru care nici nu am primit drepturile noastre legale. Imii mentin parerea, o tara de cretini si cocarjati. Vom continua sa fim luati de prosti atata timp cat nu incercam sa ne impunem.

Referitor la ntresele de partid, eu sunt unul din cei care au participat la toate actiunile dar nu stiu sa fi fost manat de vreun interes politic si nici nu am fost manipulat in acest fel, probabil e o pura imaginatie a ta.

"Umilinta au creat-o sindicatele si statul roman,"

Da, ai foarte mare dreptate si in primul rand si cel mai mare vinovat in ceea ce ne priveste pe noi e SLO fara de care adm. judiciar nu ar fi putut niciodata sa emita acele decizii.

Revin si sublniez ca umilinta totala ne-am facut-o noi prin lipsa de atitudine si nepasare

Ne meritam din plin soarta

Referitor la ultima fraza , am spus-o la suparare si daca analizezi bine , pe undeva poate imi dai dreptate

Cu scarba (nu pentru tine, pentru cei care nu au inteles ca somnul natiunii, naste monstrii)

 

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30569 Re: Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-08 00:21:54

#30565: NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE - Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT] MA OMULE, TE RESPECT SI STI CA O VOI FACE MEREU. STIU CA NE ESTE GREU SI NE-AU FURAT. DAR EU CRED CA VREI SA NE INMORMANTEZI PE TOTI CU PROSTIILE TALE CARE NU AU NICIO LEGATURA CU CE SUSTII:

 STUDIAZA CAZUL, AI PIERDUT PROCESUL PE NESTIINTA SI PENTRU CA SUSTII PROSTII.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

 

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
 
 

OLTCHIM RAMNICU VALCEA Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

REPET PENTRU TINE A NU STIU CATA OARA SI MULTI ALTII:

1. ORICE SOCIETATE IN INSOLVENTA CAND SE DECLANSEAZA INTRA PE PROCEDURA LEGII INSOLVENTEI, PLANUL DE REORGANIZARE ESTE VITAL SI TABELUL FINAL DE CREANTE  ACHITARE CREDITORI, PENTRU A EVITA FALIMENTUL SI A URMA DIRECTIA CORECTA SPRE O CALE MAI BENEFICA DE A FI PRIVATIZATA SAU SA FUNCTIONEZE CONSTANT SI NU DUPA URECHE CUM NI S-A MAI INTAMPLAT CU LUKOIL SI MULTE ALTELE, CARE NU LE MAI DETALIEZ AICI E PREA COMPLICAT PENTRU TINE...

2. PLANUL DE REORGANIZARE CUPRINDE UN TABEL DE CREANTE CARE EL EXISTA, SUNT ACUM IN ACEST MOMENT, NU AU MAI FOST ADUSE LA ZI ( NOI DISPONIBILIZATII PE UN PLAN DE REORGANIZARE AM FOST TRIMISI ACASA,  NU NI S-A ACTUALIZA SI ADUS TABELUL FINAL DE CREANTE CU TERMENELE DE ACHITARE CEEA CE DORESC TOTI CREDITORII ) SI NICI COMPLETATE DE FINAL, TOATE ACESTEA FIIND BENEFICE SI PE LEGEA INSOLVENTEI PENTRU AREUSI SA ACHITE CREDITORI SI A IMPULSIONA PORNIREA INTR-UN SISTEM CORECT SI DE IESIRE DIN INSOLVENTA, CEEA CE S-A REFUZAT DEOARECE AU FOST MULTI CAPOSI CA SI TINE SI NU INTELEG PASII INSOLVENTEI...

3. INCURCI TOTAL, CHIAR SI ASA OUG LASA SOCIETATILE SAU  CUM E TRECUT IN EA OPERATORII ECONOMICI CAZUL OLTCHIM SA ACHITE PE LEGEA 85/2006 CARE SPECIFICA FOARTE CLAR DE UNDE SA FACA ACHITARI SI PLATI ( STATUL ROMAN FIIND CEL CARE A DECLANSAT INSOLVENTA SI CEL CARE A FACUT DISPONIBILIZARI COLECTIVE) , ARTICOLUL 7 DIN OUG ESTE FOARTE CLAR SI HG-UL ESTE FOARTE CITET SI CLAR. #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018, #28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013, NU ESTE TREABA TA CUM DAU EI SI DE UNDE VIN EI CU SUMELE ATATA TIMP CAT NOI LE AVEM SI IMPOZITATE ANAF SI OPRITE CATRE PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASA DE PENSII..ETC.

4. OBSERVI:

Art.3 din L85/2006

20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


5. NU MA INEBUNII CU MISCAREA TA CARE ESTE O INFLEXIUNE A CADERII COTEI DE AVARIE A TERMITENTELOR GEOSTRATEGICE EVOLUTISTE DIN EMISFERA LIPSA CARE O AI. MAAAA BAIATULE, ATI PLECAT GRESIT IN PROCESE ( ALTI COLEGI DE-AI NOSTRI NU AU FACUT ASA CEVA SI NU SUSTIN PROSTIILE CARE LE FACETI VOI, EU NICI ATAT !!!!!!! ), NEDUCAND ACTELE CORESPUNZATORE SI BATAND CAMPII CUM TOT INCERCI TU AICI SA MA CONVINGI PE MINE CEVA CE NU EXISTA, SI NIMENI NU DISCUTA ASTA, NUMAI TU SI CATI-VA AMETITI CARE NU AU CITIT NIMIC LA VARSTA LOR.

6. DIALOG-SOCIAL SA MAI FACI IMPREUNA CU ALTI TEMBELI, DEOARECE IN INSTANTA SE  AVANSEAZA, ACOLO ESTE INCEPUTUL SI FINALUL OLTCHIM , ORI CU OAMENI CA TINE, NU SE RISCA NIMENI SA LASE PE MANA LOR UN COMBINAT CHIMIC, RISCURILE FIIND FOARTE MARI, PENTRU CA NE FACI O DEMOSTRATIE SCRISA AICI  SI DEJA VEDEM CE ESTI TU SI CINE ESTI.

7, SINDICATELE CU STATUL ROMAN AU VINA CA AU OPRIT PASII INSOLVENTEI SI ALTE FAPTE..., IAR SINDICATELE PENTRU CA NU NE REPREZINTA IN INSTANTA CU LEGILE IN MANA SI CU TOATE CAILE DE ATAC IN JUSTITIE, DEOARECE OLTCHIM ESTE IN ISOLVENTA PROCES PE LEGEA 85/2006 ABROGATA SI ARE TRIBUNAL CU JUDECATOR-SINDIC.

ITI DAU DREPTATE LA ULTIMA FRAZA, INSA DE RESTUL MA DETASEZ DE IDEILE TALE SI CREDE-MA STIU CE SPUN.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. SLO PRIMUL SI DE DREPT, PENTRU CA EL ESTE REPREZENTATIV PE CCM.