Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30054

2014-12-01 17:17

Bai vad ca tot nu ne intelegem,ti-am mai spus nu te contrazic ,ca nu ai dreptate,dar tine cont ca in lege nu specifica ceva despre INSOLVENTA,aici e hiba si cotcaria (care a avut sprijin politic Ponta,Chitoiu si cel care a aplicat solutia cazul Oltchim Piperea)in rest ai perfecta dreptate.Cred ca nu avem aceasi lungime de unda,doar directia este aceasi.Poti sa injuri sindicate (prea mici),conducere(este la mana ministerului),prefectura(este sluga guvernului),consiliul judetean(un mancator de rahat si aburiri)disponibilizati (prea mici ca sa se lupte cu borfasi din guvern si doar ti s-a spus pe treptele prefecturi ca nu mai esti in 1907).Cazul Oltchim se v-a solutiona doar la PRIVATIZARE (dracu mai stie cand)s-au la iesirea din INSOLVENTA in 01-02-2016.

Raspunsuri

OLTCHIM ROMANIA !!!
Musafir

#30059 LEGEA INSOLVENTEI SE DECIDE SI AZI NU PESTE ANI...., ATI FOST SI SUNTETI MINTITI.

2014-12-01 17:50:11

#30054: -  CAZUL OLTCHIM PENTRU DISPONIBILIZATI ESTE AZI CU NEACHITARI DIN URMA OBLIGATII SI LEGI DE ACHITARE, PENTRU CA EI CAND AU FOST TRIMISI ACASA TREBUIA SA LI SE ACHITE DREPTURILE PE  LEGE SI LEGI.

S-A MURIT SI SE TRAIESC DRAME PENTRU SALARIILE COMPENSATORII NEACHITATE SI FURATE IAR VOUA VA ARDE DE CRETINISME.

 FALS  ce sustii, hiba este voita si generata pentru ca nu se citesc LEGILE, STOP MINCIUNILOR SI MINCINOSILOR. Daca te referi la OUG sau HG se refera la operatorii economici trimitere si directioneaza catre acestia sarcina achitarii care a fost delimitata FOARTE CLAR, acesta directiva in cazul nostru S.C. OLTCHIM  S.A  RAMNICU VALCEA, SOCIETATE COMERCIALA MAJORITARA DE STAT SI CEL CARE A  PRODUS DISPONIBILIZARI COLECTIVE IN INSOLVENTA LEGII 85/2006 FALIMENT, STATUL ROMAN AVAND OBLIGATII DE ACHITARE CREANTE  PE CCM ( CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ), cadrul legal fiind LEGE INTERNA IN SC. OLTCHIM S.A. si aprobata de judecator, iar in el se specifica in cazuri de faliment (insolvente ) este LEGE si toate cazurile de disponibilizari colective la combinatul chimic sa beneficieze de aceste drepturi legale pe LEGE CCM SI CU LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE PLECARE ACASA IN INSOLVENTA.

Minciuna lor cu PRIVATIZAREA este FALSA ( salariile compensatorii dupa intrarea in insolventa nu sunt la masa credala pentru ca nu permite legea, aceasta fiind valabil si pentru angajati si disponibilizati salarii, ACEASTA LEGE A INSOLVENTEI SPUNE ACHITA.) din simplu motiv ca au aparut sumele si la disponibilizati in acte ANAF, PILONUL II PENSII PRIVATE si CASA DE PENSII, FISELE FISCALE ANUALE. Explicatii detaliata,  un alt abuz  masa credala pentru ca nu permite legea insolventei deturnarea de salarii in timpul insolventei, generandu-se la 5-6 luni de la intrarea in insolventa si daca s-a intamplat asa ceva...  creand o ilegalitate PENALA, disponibilizatii nu si-au dat acceptul scris sa se intample asa ceva, NUMAI ATUNCI PUTEAU SA SPUNA DE  BANI SALARII LA PRIVATIZARE sau MASA CREDALA ( CEEA CE ESTE PENAL ACUM SA FACA  ASA CEVA !!!!) SI NICI ATUNCI PENTRU CA LEGEA SPUNE RESTRANGE ACTIVITATEA, VINDE SI ACHITA, ORI LEGEA INSOLVENTEI SPUNE ACHITA. Nu va mai luati dupa parliti care nu au citit in viata lor ceva scris despre insolventa si niciun cuvintel din legile din decizile de plecare care exista.

FALS CE SUSTINETI, CAZUL OLTCHIM TREBUIA SA SE APLICE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC CERINTA DE ACHITARE CREANTE CREDITORI ( PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA FIIND SALARIATII, ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI ), DEOARECE PLECAREA IN DECIZILE DE LE AVEM TOTI IN POSESIE, TOT JUDECATORUL-SINDIC  A FOST DEACORD SI A APROBAT DISPONIBILIZARILE DANDU-LE DREPTUL ADMINISTRATORILOR JUDICIARI  SA OPEREZE ACESTE FAPTE DE  DISPONIBILIZARE COLECTIVA,  TININD CONT CA SALARIILE SE ACHITA PE LEGE 85/2006 IN ANUL 3013, ALTFEL NU APLICA LEGEA SA SE PRODUCA DISPONIBILIZARI DACA ACESTE SUME NU EXISTAU PENTRU ACHITARE SI CARE NU AU AJUNS   LA DESTINATARUL FINAL DISPONIBILIZATII.

HALUCINANT, NU????

OLTCHIM FALIMENTUL FINAL.
Musafir

#30060 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-01 18:37:28

#30054: -   INCEPUTUL ANULUI 2015 FALIMENT FINAL.

 NU MAI CASCATI GURA LA PROSTII, S-A CERUT IN  NOIEMBRIE 2014 FALIMENTUL FINAL PENTRU INCEPUTUL ANULUI 2015.

 - DISPONIBILIZATII FURATI, MULTE FAPTE SI ILEGALITATI...

- ANGAJATII SI EI PRADUTI DE SALARII SI ALTE DREPTURI...

- PLANUL DE REORGANIZARE NEFIIND ADUS SPRE APLICARE SI APROBARE NOIEMBRIE 2014, IAR PLANUL FINAL DE REORGANIZARE NICI NU SE GANDESC SA-L DUCA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC...

- TABELUL DE CREANTE NEFIIND ADUS SPRE APLICARE SI APROBARE NOIEMBRIE 2014, INVOCAND CRETINISME SI PROSTII DE ADORMIT COPIII, REFUZUL LOR FIIND CLAR IMPINGEREA CATRE FALIMENT....

SUNTEM IN DECEMBRIE 2014 SI  CURAND INTRAM IN IANUARIE 2015.

 

FAPTE ILEGALE SI INCALCAREA LEGII SI LEGILOR SI TOATE FAPTELE CREATE DE ACESTIA.

ACESTEA AU DUS LA FALIMENTUL FINAL.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

SINDICATELE (TOATE) PE CCM, DE CE NU SUNT CU AVOCATI IN PROCESUL INSOLVENTEI 85/2006 FALIMENT OLTCHIM CONFORM  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVELUL S.C. OLTCHIM S.A  Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013?????